social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Γράφας: Θα χρειαστεί χρόνος προσαρμογής

Γράφας: Θα χρειαστεί χρόνος προσαρμογής

Αγωνία επικρατεί σε Superleague 2 και Football League αναφορικά με την ημερομηνία που θα ανάψει το πράσινο φως και θα δοθεί το "οκ" από την διοργανώτρια αρχή για να ξεκινήσουν τα πρωταθλήματα.

Εξαίρεση στον κανόνα δεν θα μπορέσει να αποτελεί το Αιγάλεω που περιμένει καρτερικά τις εξελίξεις.

Η ιστοσελίδα μας επικοινώνησε με τον προπονητή της ομάδας, Θωμά Γράφα που έκανε το δικό του σχόλιο για τον τρόπο που επηρεάζει αυτή η διακοπή τις ομάδες λέγοντας

"Η διακοπή επηρεάζει και τις ομάδες της Foobtall League και εκείνες της Superleague 2. Ήδη έχουμε φτάσει σε 9 μήνες αγωνιστικής απραξίας. Αντιλαμβάνεστε ότι εκεί που οι ομάδες είχαν φτάσει σε ικανοποιητικό επίπεδο όλα ξεκινούν από την αρχή. Το πρόβλημα έχει να κάνει με τις αγωνιστικές προσαρμογές, γιατί μπορεί εμείς να δίνουμε προγράμματα προπόνησης, όμως όταν δεν παίζεις δεν έχεις αγωνιστικές προσαρμογές και ρυθμό".

Ερωτηθείς εάν προβληματίζονται στο Αιγάλεω από την... αδράνεια που επικρατεί στην Football League σε σύγκριση με το πρωτάθλημα της Superleague 2, ο έμπειρος κόουτς είπε:

"Σίγουρα μας προβληματίζει από τη στιγμή που είναι μια επαγγελματική κατηγορία. Νομίζω ότι εφόσον τηρούνται τα υγειονομικά πρωτόκολλα, δεν γίνεται να παίζει η πρώτη κατηγορία και όχι οι άλλες δυο, αρκεί να τηρείται το υγειονομικό πρωτόκολλο. Θεωρώ ότι πρέπει να δοθεί μια λύση άμεσα. Γίνονται προσπάθειες από τη λίγκα. Εδώ και αρκετό καιρό πιέζουν σε αυτή την κατεύθυνσή και οι προσπάθειες που γίνονται πρέπει να ευοδώσουν". 

Για την κατάσταση που θα βρίσκεται το Αιγάλεω, ο κ. Γράφας δήλωσε

"Είναι ξεκάθαρο ότι στην κατάσταση που ήταν οι ομάδες πριν δέκα ημέρες δεν μπορεί να βρίσκονται τώρα. Δεν μπορούμε να ξεκινήσουμε άμεσα να αγωνιζόμαστε αφού χρειάζεται χρόνος προσαρμογής για να μπεις σε αγωνιστικό ρυθμό. Χρειάζεται πάλι προσαρμογή και νομίζω ότι δεν θα είναι οι ομάδες όπως ήταν την περίοδο της προετοιμασίας. Τι να πω, εκεί που είχαμε βρει ρυθμό πάλι έχουμε πισωγύρισμα.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35