social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Βεργέτης: «Να δοθεί ο απαιτούμενος χρόνος στις ομάδες»

Βεργέτης: «Να δοθεί ο απαιτούμενος χρόνος στις ομάδες»

Μια από τις ομάδες που έχουν βάλει υψηλά τον πήχη στο πρωτάθλημα της Football League δεν είναι άλλη από τη Νίκη Βόλου.

Έχοντας κάνει την επένδυση που απαιτεί  η λέξη πρωταθλητισμός και έχοντας στην άκρη του πάγκου έναν αρκετά ικανό προπονητή, τον Στάικο Βεργέτη, η ιστορική ομάδα θα επιδιώξει το καλύτερο δυνατό στο νότιο όμιλο της Football League όποτε και αν ξεκινήσει η σεζόν.

Η ιστοσελίδα μας επικοινώνησε με τον έμπειρο κόουτς που με δηλώσεις του αναφέρθηκε στη διακοπή και στο πως θα επηρεαστούν οι ομάδες λέγοντας: «Σαφώς και θα επηρεάσει πολύ τις ομάδες η διακοπή γιατί πάνω που είχαν συμπληρώνει ένα μεγάλο αριθμό προπονήσεων και φιλικών τους κόβει αυτό τον αγωνιστικό ρυθμό. Όσο και εάν οι παίκτες με ατομικές προπονήσεις διατηρούνται σε μια καλή κατάσταση, θα λείψει ο ρυθμός αγώνα στους παίκτες που πρέπει πάλι να μπούνε στο γήπεδο με πολλές προπονήσεις και φιλικά για να ξαναβρεθεί αυτός ο ρυθμός. Το ερώτημα που προκύπτει είναι πόσος χρόνος θα υπάρχει στη διάθεση των ομάδων για να προετοιμαστούν από τη στιγμή που θα ξεκινήσουν οι επίσημες υποχρεώσεις».

Για το στόχο της Νίκη Βόλου, ο κ. Βεργάτης δήλωσε: «Ο στόχος μας είναι θα είναι κάθε Κυριακή να προετοιμαζόμαστε κατάλληλα για να αντιμετωπίζουμε τον κάθε αντίπαλο που θα έχουμε απέναντι μας. Σίγουρα η ομάδα θέλει να ανέβει κατηγορία, δεν το κατάφερε ή μαλλον δεν την άφησαν πέρυσι αφού δεν έπαιξε τα τρια τελευταία ματς. Θα προσπαθήσει να το καταφέρει αυτή τη χρονιά».

Για τον όμιλο που συμμετέχει η Νίκη Βόλου, ο έμπειρος προπονητής είπε: «Ο όμιλος είναι δύσκολος. Υπάρχουν ανταγωνιστικές ομάδες, είναι απαιτητικό το κάθε παιχνίδι και πρέπει να είμαστε έτοιμοι σε κάθε ματς».


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35