social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Οι αποφάσεις της Εκτελεστικής Επιτροπής για την SL2 και Fl

Οι αποφάσεις της Εκτελεστικής Επιτροπής για την SL2 και Fl

Συνεδρίασε σήμερα η Εκτελεστική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, παρουσία του ανεξάρτητου εμπειρογνώμονα των FIFA/UEFA κ. Πετρ Φούσεκ.

Ο πρόεδρος της Ε.Π.Ο. κ. Ευάγγελος Γραμμένος ενημέρωσε τα μέλη της Ε.Ε. αναφορικά με την ολιστική μελέτη για το Ελληνικό Ποδόσφαιρο την οποία κατάρτισαν οι FIFA/ UEFA, και εκπρόσωποί τους θα παρουσιάσουν σήμερα σε ειδική τηλεδιάσκεψη που διοργανώνεται με πρωτοβουλία του Υφυπουργού Πολιτισμού & Αθλητισμού. Ο κ. Γραμμένος υπογράμμισε ότι "επόμενο βήμα είναι το Ποδόσφαιρο να συζητήσει το περιεχόμενο της μελέτης και να καταλήξει στις θέσεις του".

Η Ε.Ε. αποφάσισε:

- Να οργανωθεί άμεσα συνάντηση μεταξύ των ΕΠΟ, Super League 1 και  Super League 2/Football League προκειμένου να οριστικοποιηθούν θέματα αγωνιστικού προγράμματος, αλλά και να ζητηθεί από την Πολιτεία συνάντηση, προκειμένου να επιτευχθεί έναρξη των πρωταθλημάτων της Super League 2 και της Football League.

- Να αποδεχθεί την προσφορά της Cosmote για την παραχώρηση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων του Κυπέλλου Ελλάδος αγωνιστικής περιόδου 2020-21.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35