social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Μαχαίρας: Ομάδα Superleague 1 το Αιγάλεω

Μαχαίρας: Ομάδα Superleague 1 το Αιγάλεω

Το Αιγάλεω τη φετινή χρονιά, εφόσον ξεκινήσει το πρωτάθλημα, θα προσπαθήσει να πετύχει το στόχο της ανόδου στο Νότιο Όμιλο της Football League αφού για ακόμη μια χρονιά, η διοίκηση Παλτόγλου έκανε μεγάλη επένδυση εντάσσοντας στο ρόστερ παίκτες μεγάλης κλάσης και με πείρα από τα επαγγελματικά πρωταθλήματα.

Ένας εξ αυτών είναι ο Δημήτρης Μαχαίρας ο οποίος μετακινήθηκε πέρυσι το χειμώνα στο Σίτι και φρόντισε από τις πρώτες του κιόλας ημέρες να δείξει τις πραγματικές του ικανότητες.

Άλλωστε έχει πέρασμα από σπουδαίες ομάδες όπως ο Λεβαδειακός όπου αγωνίστηκε για έξι σεζόν στην Σούπερ Λιγκ και η Δόξα Δράμας. Στις 17/1/2018 ήταν μια ημερομηνια σταθμός για την καριέρα του αφού ανακοινώθηκε από τον ΟΦΗ συμβάλλοντας τα μέγιστα με την αρχοντική του παρουσία του για να πετύχει η Κρητική ομάδα το στόχο της ανόδου.

Το soccerlive.gr επικοινώνησε με τον σπουδαίο άσο όπου μοιράστηκε μαζί μα τις σκέψεις του.

Αναλυτικά

Δημήτρη θα θέλαμε το σχόλιο σου για την πανδημία και το γεγονός ότι το πρωτάθλημα της Football League παραμένει... ανενεργό...

"Ζούμε πρωτόγνωρες καταστάσεις. Κάθε μέρα που ξυπνάμε μαθαίνουμε όλο και κάτι παραπάνω για αυτή την πανδημία και δεν ξέρω πραγματικά τι άλλο θα προκύψει στην συνέχεια ( τι άλλο θα ζήσουμε... ). Είναι πολύ λυπηρό ενώ περάσαμε κάτι ανάλογο τον περασμένο Μάρτιο με μεγάλη αποχή. Από εκεί και πέρα τηρώντας το υγειονομικό πρωτόκολλο, τον Αύγουστο ξεκινήσαμε την προετοιμασία μη γνωρίζοντας που θα αγωνιστούμε πρώτον ( εννοώ σε ποια κατηγορία ) και δεύτερον προχωρούσαμε σε μια αβεβαιότητα σε όλη την διάρκεια της προετοιμασίας. Εν τέλει μετά από εναλλακτικές αποφάσεις, ανατροπές και τα σχετικά εκεί που φτάσαμε στην πηγή να πιούμε νερό ξαφνικά διακόπηκαν όλα".

Για την προσπάθεια που γίνεται στο Αιγάλεω ένα σχόλιο...

"Φέτος υπήρξε μεγάλη κινητικότητα στον σχεδιασμό και έγιναν πολύ καλές προσθήκες μεθοδικές και σταθερές κατά την άποψη μου. Αυτό σημαίνει πως εκτός από ταλαντούχους ποδοσφαιριστές που επέλεξαν οι άνθρωποι της διοίκησης και φυσικά ο Πρόεδρος, έφεραν στο σύλλογο και εξαιρετικούς χαρακτήρες. Αυτό νομίζω ότι αποτελεί και την επιτυχία της ομάδας καθώς οι οικογένειες είναι εκείνες που κερδίζουν και διαχειρίζονται τις δύσκολες και εύκολες καταστάσεις, όλοι μαζί ενωμένοι. Ευελπιστώ πως η πορεία μας θα είναι εξαιρετική με κύριο στόχο να είμαστε όλοι υγιείς και να μπορούμε να αγωνιζόμαστε για την φανέλα του Αιγάλεω".

Σε σχέση με πέρυσι, τι άλλαξε στο Αιγάλεω;

"Η οργάνωση που υπάρχει πλέον είναι υψηλού επιπέδου. Αυτό έχω διακρίνει από πέρυσι τον Ιανουάριο που εντάχθηκα σε αυτόν τον σύλλογο είναι ότι όλοι προσπαθούν να βελτιώνονται και να σε κάνουν να αισθάνεσαι ασφάλεια. Βέβαια το βάρος πέφτει στον προπονητικό team γιατί αυτοί μας αξιολογούν και κρίνουν αν πρέπει να είμαστε σε αυτή την ομάδα και αν μπορούμε να ανταπεξέλθουμε. Οπότε είναι δυο βασικά κομμάτια που έχω παρατηρήσει".

Θα θέλαμε το σχόλιο σου για την προσπάθεια που κάνει η διοίκηση...

"Αυτό που εισπράττω είναι πως δουλεύουμε σε αυτήν την ομάδα όπως λειτουργούν σύλλογοι της Super League και αυτό διότι υπάρχει ένας πρόεδρος που ονομάζεται Άρης Παλτόγλου. Ένας γνήσιος και αυθεντικός άνθρωπος που δύσκολα βρίσκεις στον χώρο μας. Μας προσφέρει τα πάντα οτιδήποτε κι αν είναι αυτό σε συνεργασία βέβαια και με τον προπονητή Θωμά Γράφα που θεωρώ την παρουσία του στην ομάδα καταλυτική όσον αφορά τον σχεδιασμό. Επιπλέον ο Παναγιώτης Δουφέξης μαζί με τον Πέτρο Κωνσταντινίδη και τον Χρήστο Αποστολίδη τρέχουν για οτιδήποτε χρειαστεί η ομάδα και είναι πάντοτε παρόντες. Νομίζω ότι είναι ένα από τα σημαντικότερα κομμάτια ώστε η ομάδα να έχει την πλήρη λειτουργία".

Τι στόχο έχετε θέσει;

Δεν θα πω μεγάλα λόγια γιατί εμείς οι ποδοσφαιριστές με το στόμα τα έχουμε κατακτήσει όλα (γέλια χαχα). Εγώ θα πω πως οι στόχοι μας είναι να δουλεύουμε πάρα πολύ και να έχουμε πρωταγωνιστικό ρόλο μέσα στο γήπεδο γιατί σημασία δεν έχει το να νικάς αλλά το να θέλεις να νικήσεις που νομίζω είναι πιο σημαντικό".

Τι μήνυμα στέλνεις στον κόσμο της ομάδας;

"Ο κόσμος του Αιγάλεω είναι σπουδαίος και απαιτητικός και τον θέλουμε κοντά μας γιατί για εμάς είναι ο 12ος παίκτης. Σίγουρα θα έρθουν και καλά και κακά αποτελέσματα, όμως αυτό που θέλω να πω είναι πως θέλουμε τον κόσμο μας και στις δυο περιπτώσεις κοντά μας".


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35