social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Παλτόγλου: «Πάμε για αναδιάρθρωση»

Παλτόγλου: «Πάμε για αναδιάρθρωση»

Απαισιόδοξος για την έναρξη της Football League εμφανίστηκε ο πρόεδρος του Αιγάλεω, Άρης Παλτόγλου. 

Την εκτίμηση του πως δύσκολα θα αρχίσει το πρωτάθλημα της Football League εξαιτίας της αδυναμίας των περισσότερων ομάδων να ακολουθήσουν το υγειονομικό πρωτόκολλο, εξέφρασε ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Αιγάλεω, Άρης Παλτόγλου στον αέρα του ραδιοφωνικού σταθμού «Βόλος 98,6 FM». Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στα νέα κριτήρια που θα πρέπει να ισχύουν για τη συμμετοχή των ομάδων στα επαγγελματικά πρωταθλήματα τονίζοντας πως πρέπει να είναι αυστηρότερα. Ο μεγαλομέτοχος της Αιγαλεώτικης ΠΑΕ, υποστήριξε πως η ενοποίηση των δύο κατηγοριών (Super League 2 και Football League) είναι η ιδανική λύση, ενώ θεωρεί υπεύθυνο για την μη εκκίνηση των δυο αυτών πρωταθλήματων τον κ. Αυγενάκη που δεν έχει αποφασίσει την αναδιάρθρωση. Αναλυτικά όσα δηλώσε ο Άρης Παλτόγλου:

Για το αν μπορεί να ξεκινήσει το πρωτάθλημα χωρίς να έχουν πάρει οι ομάδες πιστοποιητικό συμμετοχής:«Δεν μπορεί να αρχίσει πρωτάθλημα χωρίς οι ομάδες να έχουν πάρει πιστοποιητικό συμμετοχής. Το ότι ακόμη δεν έχουν πάρει πιστοποιητικά συμμετοχής κάποιες ομάδες, είναι κι αυτός ένας λόγος καθυστέρησης της έναρξης των πρωταθλημάτων».Για την έναρξη της Football League:«Πιστεύω πως δεν θα γίνουν καθόλου παιχνίδια στο πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ. Αυτή την αίσθηση έχω. Πιστεύω πως θα πάμε σε αναδιάρθρωση. Εκτιμώ πως δεν μπορούμε να παίξουμε. Το Αιγάλεω, η Νίκη Βόλου, ο Ολυμπιακός Βόλου και δύο – τρεις ομάδες ακόμα, μπορούν να τηρήσουν το υγειονομικό πρωτόκολλο γιατί έχουν την οικονομική δυνατότητα οι ιδιοκτήτες τους. Οι υπόλοιποι πως θα το τηρήσουν;Βλέπω τον ΠΣΑΠ να «φωνάζει». Τώρα οι ποδοσφαιριστές έχουν μπει σε καθεστώς αναστολής και πληρώνονται. Θα είναι ωραία να ξεκινήσει το πρωτάθλημα, να πληρώνονται τα πρωτόκολλα και να μένουν οι ποδοσφαιριστές απλήρωτοι; Θα είναι ευχαριστημένος ο ΠΣΑΠ από μία τέτοια εξέλιξη;».

Για τα έσοδα των ομάδων και πως αυτές θα ανταπεξέλθουν οικονομικά:«Ακόμα κι αυτό το σενάριο με τα χρήματα από το «στοίχημα» που έχει βγει στη δημοσιότητα πως θα πάρουν οι ομάδες, είναι στον «αέρα». Τα χρήματα που είναι να παίρνει, αυτή τη στιγμή, η κάθε ομάδα της Φούτμπολ Λιγκ, είναι 20-25 χιλ. ευρώ καθαρά. Εγώ θα τα βάλω τα χρήματα που χρειάζονται, ο Παπακωνσταντίνου θα τα βάλει, ο Τσιμπανάκος θα τα βάλει, ο Πρασσάς θα τα βάλει, πόσοι άλλοι θα τα βάλουν για να τρέξει το πρωτάθλημα;»

Για τον υπεύθυνο της μη εκκίνησης των πρωταθλημάτων:«Υπάρχουν σοβαρές ευθύνες Αυγενάκη στην καθυστέρηση της έναρξης αλλά και στο ότι δεν πήρε την απόφαση να κάνει την αναδιάρθρωση. Ήμουν και είμαι της άποψης να υπάρχουν αυστηρά κριτήρια. Ας έβαζε 200-300 χιλιάδες μετοχικό κεφάλαιο και θα βλέπαμε ποιοι θα μπορούσαν. Τι περίμενε; Μία νομοθετική ρύθμιση και όλα θα τελειώνανε. Όλο το απόβλητο θα έμενε απ’ έξω από το επαγγελματικό ποδόσφαιρο».

 

 

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35