social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Φυντάνης: «Μπορεί να ξεκινήσει το πρωτάθλημα»

Φυντάνης: «Μπορεί να ξεκινήσει το πρωτάθλημα»

Στον  Ασπρόπυργο περιμένουν καρτερικά τις εξελίξεις όσον αφορά το πρωτάθλημα της Football League με το τεχνικό επιτελείο με επικεφαλή τον Ηλία Φυντάνη να "ελέγχει" καθημερινά μέσω ειδικής πλατφόρμας την κατάσταση των ποδοσφαιριστών του οι οποίοι ακολουθούν ειδικό πρόγραμμα.

Πλην του Θωμά Βασιλείου που ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα λόγω ενός χτυπήματος που δέχτηκε στο φιλικό με τη Σαντορίνη, οι υπόλοιποι παίκτες είναι στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας.

Ο Αλέξανδρος Μπεκατώρος μπορεί πλέον 100% να προσηλωθεί στον Ασπρόπυργο αφού απολύθηκε από τη στρατιωτική μονάδα που υπηρετούσε, με τα ίχνη του Γάλλου Ντεμπελέ να έχουν χαθεί αφού από την ημέρα του lockdown δεν εχει δώσει σημεία ζωής με αποτέλεσμα να θεωρείται ξένο σώμα για την ομάδα.

Από εκεί και πέρα, επικοινωνήσαμε με τον Ηλία Φυντάνη, ο οποίος έδωσε το στίγμα του για τις τελευταίες εξελίξεις λέγοντας:

"Πάνω απ' όλα προέχει η υγεία του κόσμου. Όμως εάν υπάρξει ένα σαφές και ξεκάθαρο πλάνο νομίζω ότι το ποδόσφαιρο και στις μικρότερες κατηγορίας μπορεί να... λειτουργήσει. Εφόσον το κράτος βοηθήσει και τηρηθούν τα πρωτόκολλα από τις ομάδες θα μπορεί να εκκινήσει το πρωτάθλημα. Κακώς δεν έχει ξεκινήσει μέχρι τώρα. Νομίζω ότι πρέπει να προσεχθεί περισσότερο η SL1 και η FL καθώς είναι κατηγορίες που τροφοδοτούν με ποδοσφαιριστές την πρώτη κατηγορία και γίνεται καλή δουλειά. Όλες οι ομάδες μένουν πίσω, οι παίκτες χάνουν την αξία τους και πρέπει να βρεθεί μια λύση". Αυτό τόνισε ο ικανότατος προπονητής που βρέθηκε πολύ κοντά στο να αναλάβει την Λάρισα όμως την τελευταία στιγμή το deal... χάσαλε.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35