social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Παρέμβαση ΠΣΑΠ στην Επιτροπή των Λοιμωξιολόγων

Παρέμβαση ΠΣΑΠ στην Επιτροπή των Λοιμωξιολόγων

Από την Επιτροπή των Λοιμωξιολόγων εξετάστηκε σήμερα 2 Δεκεμβρίου 2020 το κοινό αίτημα που έχουν στείλει όλοι οι φορείς του ποδοσφαίρου, μεταξύ των οποίων και ο ΠΣΑΠ, για έναρξη των πρωταθλημάτων της Super League 2 και της Football League.



Με αφορμή και το αντίστοιχο κοινό αίτημα που απεστάλη από τον Σύνδεσμό μας μαζί με τις διοργανώτριες αρχές των δύο επαγγελματικών πρωταθλημάτων για την πραγματοποίηση ευρείας τηλεδιάσκεψης με τους κρατικούς φορείς για το θέμα, η Επιτροπή προσκάλεσε τους ποδοσφαιρικούς εταίρους να παρέμβουν στη συνεδρίασή της.

Πιο συγκεκριμένα συμμετείχαν ο πρόεδρος του Συνδέσμού μας Γιώργος Μπαντής, ο πρόεδρος της Super League 1 κύριος Λεωνίδας Μπουτσικάρης, ο πρόεδρος των Super League 2/Football League κύριος Λεωνίδας Λεουτσάκος, ο πρόεδρος της ΕΠΟ κύριος Ευάγγελος Γραμμένος, παρουσία μάλιστα και του Γενικού Γραμματέα Αθλητισμού κύριου Γιώργου Μαυρωτά.

Ο ΠΣΑΠ, μέσω του προέδρου του, υπογράμμισε πως πρέπει άμεσα να ξεκινήσουν όλες και οι επαγγελματικές κατηγορίες, τηρώντας πάντα το υγειονομικό πρωτόκολλο που έχει θεσπιστεί για τη Super League 1 και έχει αποδείξει στην πράξη πως μπορεί να λειτουργήσει αποτελεσματικά.

Στάθηκε μάλιστα στο γεγονός πως πρέπει να δοθεί πολύ μεγάλη βαρύτητα στην ιδιαιτερότητα του επαγγέλματος και ότι δυστυχώς κάθε μέρα που περνά για έναν επαγγελματία αθλητή, δεν μπορεί να αναπληρωθεί στο μέλλον. Πέρα από τις οικονομικές επιπτώσεις, διακυβεύεται και η ίδια τους η καριέρα. Η αθλητική ζωή είναι πάρα πολύ μικρή και δεκάδες συνάδελφοί μας βρίσκονται στα πιο δημιουργικά τους χρόνια.

Παράλληλα τόνισε πως δεν πρέπει να υφίσταται διαχωρισμός ανάμεσα σε επαγγελματίες ποδοσφαιριστές, με μοναδικό κριτήριο την κατηγορία που αγωνίζονται.

Ανάλογες ήταν και οι τοποθετήσεις των υπόλοιπων ποδοσφαιρικών εταίρων, ενισχύοντας την επιχειρηματολογία για άμεση έναρξη όλων των επαγγελματικών πρωταθλημάτων.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35