social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Γεραπετρίτης: Μετακινήσεις εκτός νομού για το Πάσχα αν δεν υπάρχει επιδημιολογική επιβάρυνση

Γεραπετρίτης: Μετακινήσεις εκτός νομού για το Πάσχα αν δεν υπάρχει επιδημιολογική επιβάρυνση

«Η διάθεση της κυβέρνησης είναι βεβαίως η δευτεροβάθμια εκπαίδευση και πρωτίστως τα λύκεια», είπε για τα σχολεία
Για το ενδεχόμενο να δοθεί η δυνατότητα στους πολίτες να μεταβούν εκτός νομού για τις διακοπές του Πάσχα μίλησε ο υπουργός Επικρατείας, Γιώργος Γεραπετρίτης.


Μιλώντας στον ΣΚΑΪ το πρωί της Τρίτης είπε χαρακτηριστικά πως «η λογική είναι ότι καλώς εχόντων των πραγμάτων εάν δεν έχουμε κάποια μεγάλη επιδημιολογική επιβάρυνση είναι λογικό να επιτραπεί η υπερτοπική μετακίνηση κατά τη διάρκεια του Πάσχα».

Συμπλήρωσε ότι είναι αμφίβολο αν θα μπορέσουμε να έχουμε ψυχαγωγικές δραστηριότητες, συμπεριλαμβανομένης και της εστίασης, γι’ αυτό και οι μετακινήσεις στα χωριά θα είναι μια σημαντική ανάσα για τους πολίτες.

«Εκείνο που η επιτροπή έχει ήδη συζητήσει είναι ότι θα πάμε σε ένα άνοιγμα σχολείων εφόσον υπάρχει η δυνατότητα να έχουμε υποχρεωτικά self test. Τα αυτοδιαγνωστικά τεστ έχουν ήδη φτάσει στη χώρα μας, εκτιμούμε ότι έως αύριο ή το αργότερο μεθαύριο θα έχουν εφοδιαστεί όλα τα φαρμακεία των μεγάλων αστικών κέντρων, μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα έχουν εφοδιαστεί όλα τα φαρμακεία της χώρας, νομίζω ότι υπάρχει η δυνατότητα να ανοίξουμε τη Δευτέρα τα σχολεία
», είπε.


Σχετικά άρθρα

Live η ενημέρωση για τον κορονοϊό [vid]

Κορωνοϊός: Η καμπάνια του Υπουργείου Υγείας με τον «Γιώργο» [vid]

Κορωνοϊός: Στα 3.313 τα νέα κρούσματα - 813 οι διασωληνωμένοι, 92 θάνατοι

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35