social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Χαντές: Οι ποδοσφαιριστές έχουν φτάσει στα όριά τους!

Χαντές: Οι ποδοσφαιριστές έχουν φτάσει στα όριά τους!

Στην αναγκαιότητα να μην υπάρξει άλλη αναβολή στην έναρξη του πρωταθλήματος αναφέρθηκε ο Βαγγέλης Χαντές, σημειώνοντας πως ήδη οι ποδοσφαιριστές έχουν φτάσει στα όριά τους από αυτή την τελματώδη κατάσταση στην οποία έχει «κολλήσει» τον τελευταίο μήνα η Γ' Εθνική.

Ο 41χρονος τεχνικός της Ηλιούπολης μίλησε στο Soccerlive για το κομμάτι στο οποίο έχει επικεντρωθεί η προσπάθειά του, ενώ υπογράμμισε πως η δική του έγνοια βρίσκεται στην κλήρωση του πρωταθλήματος, σε αντιδιαστολή με τη διαδικασία που έγινε σήμερα (14/10) και έφερε αντίπαλο για την πέμπτη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος τη Λαμία. «Χωρίς να θέλω να υποβαθμίσω τον θεσμό του Κυπέλλου και τα όσα έχουμε πετύχει μέχρι τώρα, στο μυαλό μου αυτή τη στιγμή είναι η αυριανή (15/10) κλήρωση του πρωταθλήματος. Σαφώς θα ασχοληθούμε και με το παιχνίδι του Κυπέλλου όταν έρθει εκείνη η ώρα, όμως μέχρι τότε ευελπιστούμε να έχει ξεκινήσει το πρωτάθλημα, που είναι πολύ σημαντικό για εμάς» σχολίασε χαρακτηριστικά και εξήγησε: «Έχουν φτάσει στα όριά τους όλοι οι ποδοσφαιριστές με αυτή την κατάσταση! Ευτυχώς που είχαμε κάποια παιχνίδια Κυπέλλου σε υψηλό ρυθμό, όμως τις τελευταίες εβδομάδες παίζουμε πάλι μόνο φιλικά και με αυτό τον τρόπο είναι δύσκολο να διατηρήσεις πνευματικά και ψυχολογικά τους ποδοσφαιριστές».

Στο επιμέρους σχόλιό του για την πρόκληση με τη Λαμία, ο Β. Χαντές επισήμανε: «Για εμάς η συμμετοχή στο Κύπελλο είναι ένα όμορφο ταξίδι. Η διαφορά των δύο κατηγοριών που μας χωρίζει με τη Λαμία είναι μεγάλη. Τις πιθανότητες που μας αναλογούν είναι μικρές, όμως θα προσπαθήσουμε να παρουσιαστούμε ανταγωνιστικοί. Εκτός από ομάδα Super League, η Λαμία είναι μία ομάδα με πολύ καλή παρουσία τη φετινή σεζόν».

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35