social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Πανιώνιος: Σε επιφυλακή από δημοσίευμα περί κρουσμάτων κορονοϊού στον ΠΟΑ

Πανιώνιος: Σε επιφυλακή από δημοσίευμα περί κρουσμάτων κορονοϊού στον ΠΟΑ

Σε κατάσταση επιφυλακής βρίσκονται τις τελευταίες ώρες στο στρατόπεδο του Πανιωνίου και ενόψει της κρίσιμης αναμέτρησης με τον ΠΟ Ατσαλένιου στην Κρήτη για την 14η αγωνιστική του 7ου ομίλου.

Στον σύλλογο της Ν. Σμύρνης έχουν θορυβηθεί από δημοσίευμα που έκανε την εμφάνισή του και θέλει τον αντίπαλο να ταλαιπωρείται από κρούσματα κορονοϊού σε μία χρονική στιγμή στην οποία ο πρώτος σκόρερ των πράσινων, Φώτης Καϊμακαμούδης, δίνει αγώνα δρόμου για να προλάβει να ξεπεράσει πρόβλημα τραυματισμού και να τεθεί στη διάθεση του Ανέστη Αναστασιάδη για το ματς της Κυριακής. Με ανακοίνωσή τους οι κυανέρυθροι εκφράζουν τη σιγουριά τους πως στην ΕΠΟ έχουν γνώση της κατάστασης και θα κάνουν αυτό που πρέπει βάσει κανονισμών και πρωτοκόλλων. Αναλυτικά:

«Με μεγάλη 'αγωνία' βλέπουμε πως ο COVID 'εμφανίστηκε' στην ομάδα του Ατσαλένιου χωρίς διάγνωση αλλά μέσω non-paper σε ιστοσελίδα. Συμπτωματικά πάντα, όταν σημαντικός παίκτης των αντιπάλων δίνει συγκινητική μάχη με τον χρόνο να προλάβει το παιχνίδι μας, μια μάχη που καθώς φαίνεται μάλλον βγαίνει 'δεύτερος'. Συμπτωματικά πάντα όταν τα νέα περί υπόπτων κρουσμάτων έχουν φτάσει στην Αθήνα απο χτες (23/2) το βράδυ. Ευτυχώς η ΕΠΟ έχει ενημερωθεί εγκαίρως και φυσικά όχι από την ομάδα του Ατσαλένιου. Είμαστε σίγουροι πως η ΕΠΟ θα δώσει τη δέουσα προσοχή που απαιτεί αυτή η ύποπτη περίπτωση και τις τυχόν κυρώσεις που προβλέπονται. Η ομάδα του Ατσαλένιου για το μόνο που είχε 'ενημερώσει' είναι για τον τραυματισμό του ποδοσφαιριστή Καϊμακαμούδη... Και τουλάχιστον, εδω στην Αθήνα, τέτοιου είδους τραυματισμοί δεν έχουν ιικό φορτιό. Ας παίξουμε λίγη μπάλα επιτέλους».

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35