social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Σημαντική νίκη της Α.Ε. Μυκόνου απέναντι στην ΑΣ Σαντορίνη 2020

Σημαντική νίκη της Α.Ε. Μυκόνου απέναντι στην ΑΣ Σαντορίνη 2020

Σημαντική νίκη για την Α.Ε. Μυκόνου απέναντι στην Σαντορίνη 2020 με σκορ 1-0, όπου πλέον δημιουργεί μία διαφορά ασφαλείας από την ζώνη υποβιβασμού.

 

Σε ένα ματς το οποίο δεν είχε ιδιαίτερα πολλές φάσεις οι Μυκονιάτες ευτύχησαν να προηγηθούν μόλις στο 13ο λεπτό όταν και ο Κωνσταντινίδης έκανε μια πολύ όμορφή πάσα στον Κέμπε με τον τελευταίο να πλασάρει τον εύστοχα και να δίνει το προβάδισμα στην ομάδα του.

Πλέον την επόμενη Κυριακή οι δύο Κυκλαδίτικες ομάδες παίζουν στην Αθήνα, και πιο συγκεκριμένα η Σαντορίνη 2020 θα παίξει στην Ηλιούπολη με την ομώνυμη ομάδα ενώ οι Μυκονιάτες θα βρεθούν στον Ταύρο προκειμένου να αντιμετωπίσουν τον Φωστήρα.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Ανδρικόπουλος με βοηθούς τους κ.κ. Μουτάφη και Σερεβέτας.

Α.Ε. Μυκόνου (Παχατουρίδης): Διαμαντής, Μάρκου, Παπαδόπουλος, Καλτσάς, Παπαϊωάννου (71' Μπαϊρακτάρι), Αχείμαστος, Σπυρόπουλος, Λεσάι (83' Κατσικαλάκης), Κωνσταντινίδης (66' Παρασκευάς), Μπρούνο (46' Σούλης), Κέμπε (83' Γκέζο)

Σαντορίνη 2020 (Παντέλης): Ντούνης, Ερρίκος (67' Φέκκας), Κουρέλας (46' Ντρούγκας), Μπιρμπίλι, Αρκούδας, Σιμιτσής, Συρεγγέλας (46' Μηλιώτης), Πολύζος, Κρέτση (56' Μπονέττι), Παπαδόπουλος (56' Περέιρα), Ζκούρη


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35