social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Αρναούτης: «Θεωρώ ότι η Προοδευτική θα τερματίσει στην πρώτη θέση»

Αρναούτης: «Θεωρώ ότι η Προοδευτική θα τερματίσει στην πρώτη θέση»

Διάχυτη είναι η ικανοποίηση που επικρατεί στις τάξεις της Προοδευτικής μετά τη νίκη επί της Σαλαμίνας για τον 6ο όμιλο της Γ' Εθνικής.

Ο Δημήτρης Αρναούτης στάθηκε στην προσπάθεια που έκαναν οι ποδοσφαιριστές του μένοντας ικανοποιημένος δηλώνοντας μετά το ματς τα εξής: ''Πέρασαμε ένα δύσκολο ματς αφού οι καιρικές συνθήκες ήταν δύσκολες.

Συγχαρητήρια στους ποδοσφιαριστές για το αποτέλεσμα και την προσπάθεια. Έχουνε καταλάβει ότι έχουν απομείνει 4 τελικοί ακόμη. Υπάρχει εμπιστοσύνη στο πρόσωπο τους και κάθε Κυριακή πηγαίνουμε για το καλύτερο που δεν είναι άλλο από τη νίκη.

Νομίζω ότι δεν πρέπει να σταθούμε σε ένα ματς. Όλα τα ματς έχουν την ίδια δυσκολία διότι μπορεί 3-4 ομάδες να έχουν ξεχωρίσει αλλά οι υπόλοιπες μάχονται για τη σωτηρία τους. Εάν δεν δίνεις το 110% δεν υπάρχει εύκολο ματς''.

Για το εαν θεωρεί ότι η νίκη στη Σαλαμίνα ήταν η πιο... κομβική στο β' γύρο, ο κ. Αρναούτης σχολίθασε

''Κάθε Κυριακή που περνούν τα παιχνίδια και όλοι κερδίζουν και η διαφορές στη βαθμολογία παραμένουν ίδιες, γίνεται αντιληπτό ότι αυτός που έχει τη μεγαλύτερη πίεση είναι ο πρωτοπόρος. Πρέπει να διαχειριστούμε την 1η θέση. Υπάρχει εμπιστοσύνη στους ποδοσφαιριστές και θεωρώ ότι θα κόψουμε πρώτοι το νήμα''.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35