social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

«Τρίποντο»... ελπίδας ο Χαραυγιακός, 2-1 στη Μύκονο!

«Τρίποντο»... ελπίδας ο Χαραυγιακός, 2-1 στη Μύκονο!

Έμεινε... όρθιος ο Χαραυγιακός στο κρίσιμο παιχνίδι της Μυκόνου και απέδειξε ότι είναι πανέτοιμος να διεκδικήσει τις πιθανότητές του για παραμονή στην Κατηγορία μέχρι την τελευταία!

Στο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία της 20ης αγωνιστικής, η ομάδα του Θ. Γεωργούλη πήρε σπουδαίο «τρίποντο», επικρατώντας με 2-1 της τοπικής ομάδας που δεν μπόρεσε να εξασφαλίσει τον βαθμό που ήθελε, για να «κλειδώσει» από τώρα τη σωτηρία!

Στο 20ο λεπτό οι «νερατζούρι» πήραν το προβάδισμα με σουτ του Πλούμη (0-1), όμως με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου (48') οι νησιώτες έφεραν το ματς στα ίσια με κεφαλιά του Κωνσταντινίδη έπειτα από κόρνερ του Μπρούνο (1-1). Παρότι είχαν κόντρα άνεμο στο δεύτερο μέρος, οι φιλοξενούμενοι βρήκαν το γκολ της νίκης με το κοντινό πλασέ του Δραμουντανή στο 63'.

Διαιτητές: Παπαγεωργόπουλος, Γκουριώτης-Δημητρόπουλος (Αργολίδας)

ΑΕ ΜΥΚΟΝΟΥ (Θεόφιλος Παχατουρίδης): Διαμαντής, Σπυρόπουλος, Κέμπε, Παπαδόπουλος (46' Κωνσταντινίδης), Μάρκο, Παπαϊωάννου, Λεσάι, Αχείμαστος (46' Καλτσάς), Σερέπας, Αργυρόπουλος (46' Ντουσάι), Μπρούνο

ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ (Θύμιος Γεωργούλης): Αραμπατζής, Κουτσογκίλας, Γερόλυμος, Βαλιουτής, Αναστασόπουλος, Μαγκαλατζίου, Δραμουντανής (83' Καλόφωνος), Κουκοβίνης, Πλούμης, Κουτσούμπας (94' Τσοντάκης), Φέκκας.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35