social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Με καρέ Λιούμη ο Πανιώνιος, 4-1 τον Πόρο

Με καρέ Λιούμη ο Πανιώνιος, 4-1 τον Πόρο

Επέστρεψε στις νίκες ο Πανιώνιος μετά την ισοπαλία στο Ρουφ και διατήρησε ακέραιες τις ελπίδες του για κατάκτηση της πρώτης θέσης στον 7ο όμιλο, ενώ απομένουν πλέον δύο αγωνιστικές πριν το φινάλε.

Κάτω από... πολικές θερμοκρασίες, η ομάδα της Ν. Σμύρνης υποδέχθηκε τον Πόρο, του οποίου επιβλήθηκε με 4-1, έχοντας σε μεγάλη μέρα τον Λιούμη, ο οποίος πέτυχε και τα τέσσερα γκολ της κυανέρυθρης επικράτησης.

Μόλις στο 14ο λεπτό ο υψηλόσωμος φορ άνοιξε το σκορ με κοντινό σουτ σε κόρνερ του Γροντή (1-0), ενώ στο 28' αξιοποίησε ιδανική σέντρα του Ξυγκόρου και με κεφαλιά «ψαράκι» έγραψε το 2-0. Η συνέχεια δόθηκε στο δεύτερο ημίχρονο, με τον Λιούμη να αναλαμβάνει ξανά δράση και να διαμορφώνει το 3-0 με πλασέ προ κενής εστίας έπειτα από πάσα «πάρε βάλε» του Γροντή. Στο 68', μάλιστα, βρέθηκε απέναντι στον Ζαφείρη, εκμεταλλευόμενος αδράνεια στην αντίπαλη άμυνα, και με ψύχραιμο πλασέ έκανε το 4-0. Το μόνο που κατάφεραν οι φιλοξενούμενοι, ήταν να μειώσουν για το τελικό 4-1 στο 71' με κεφαλιά του Καστελλιανάκη ύστερα από σέντρα του Αζίζι.

Διαιτητές: Ρεντίφης, Τσέλιος (Ανατολικής Αττικής)-Ξουρίδας (Χίου)

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Βαγγέλης Σταυρακόπουλος): Καπούταγλης, Ξυγκόρος (84' Βλάχος), Κοντοές, Ζούλιας, Διονέλλης, Γκίνο (72' Μίχος), Γροντής, Πίσπας (72' Σπάρταλης), Αργυρίου (66' Μενσά), Λιούμης (84' Κράσι), Μούντριχας

ΑΟ ΠΟΡΟΥ (Ανδρέας Σκέντζος): Ζαφείρης, Μπάμπης, Παγώνης, Παπαδομιχελάκης, Πλαϊτάκης (76' Στεφανάκης), Αριστεινίδης, Αζίζι, Καλαμιώτης, Λούσι (46' Καστελλιανάκης), Ράπτης, Πήλιος (66' Ψωρογιάννης).

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35