social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Πάρτι τίτλου η Προοδευτική, 2-0 τον Εθνικό!

Πάρτι τίτλου η Προοδευτική, 2-0 τον Εθνικό!

Το μεγάλο ντέρμπι του 6ου ομίλου, η πολυαναμενόμενη μάχη κορυφής που εν πολλοίς θα έκρινε και τον τίτλο, εξελίχθηκε σε μονόλογο για την Προοδευτική!

Σε ένα κατάμεστο γήπεδο, με περισσότερους από 3.000 φιλάθλους να δημιουργούν «καυτή» ατμόσφαιρα και να αποτελούν τον δωδέκατο παίκτη των γηπεδούχων, οι «βυσσινί» επέβαλαν τους όρους τους, επικράτησαν κατά κράτος σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και έφτασαν σε μεγάλη, όσο και δίκαιη, νίκη με 2-0, για να γίνουν οι απόλυτοι κυρίαρχοι στο πρωτάθλημα, ενώ απομένουν πλέον μόλις δύο αγωνιστικές για το φινάλε! Η ομάδα του Κορυδαλλού είχε γεμάτη παρουσία στον αγωνιστικό χώρο, οι ποδοσφαιριστές της έπιασαν υψηλά στάνταρ απόδοσης, υπερτερώντας σε όλες τις γραμμές απέναντι στους αντιπάλους τους, που από την πλευρά τους δεν μπόρεσαν να δείξουν τα δικά τους χαρίσματα και μοιραία γνώρισαν την ήττα.

Μετά το πρώτο αναγνωριστικό δεκάλεπτο, οι παίκτες του Δ. Αρναούτη άρχισαν να παίρνουν σταδιακά μέτρα στον αγωνιστικό χώρο και να μεταφέρουν το παιχνίδι προς την εστία του Μουζάκη. Ωστόσο, η πρώτη σημαντική στιγμή καταγράφηκε στο 31ο λεπτό, όταν ο Κυριαζής έκανε το γέμισμα από θέση μέσα στην περιοχή, η μπάλα πέρασε σε σημείο που βρίσκονταν τέσσερις συμπαίκτες του, ο Τσαφταρίδης έκανε το κοντρόλ και επιχείρησε να σουτάρει, όμως πρόλαβαν και του έκλεισαν το οπτικό πεδίο οι αμυνόμενοι, για να ανακόψουν την πορεία της μπάλας προς την εστία. Η Προοδευτική ευτύχησε να προηγηθεί πέντε λεπτά μετά (36'): από εκτέλεση φάουλ η άμυνα του Εθνικού ολιγώρησε και, έτσι, ο Πατσατζόγλου βρήκε την ευκαιρία να κατεβάσει την μπάλα, να γυρίσει το σώμα και με κοντινό πλασέ να γράψει το 1-0! Σε ένα κομβικό χρονικό σημείο, μάλιστα, οι γηπεδούχοι βρήκαν και δεύτερο γκολ! Με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου (47'), έγινε η σέντρα από τη δεξιά πτέρυγα, ο Κρητικός έπιασε το κοντινό σουτ, ο Μουζάκης απέκρουσε ασθενώς και στην επαναφορά ο Κυριαζής από κοντά σούταρε για το 2-0!

Οι κυανόλευκοι είχαν μπροστά τους περισσότερα από 40 λεπτά για να αντιδράσουν, δεν μπόρεσαν ωστόσο σε καμία περίπτωση να «ξεκλειδώσουν» την αμυντική γραμμή της Προοδευτικής, που εξουδετέρωσε κάθε κίνδυνο που πήγε να δημιουργηθεί! Είναι χαρακτηριστικό πως οι παίκτες του Εθνικού δεν μπόρεσαν να δημιουργήσουν κάποια σημαντική φάση για γκολ! Από την άλλη, με την πάροδο του χρόνου οι «βυσσινί» έβρισκαν ολοένα και περισσότερους χώρους, εξαπολύοντας αντεπιθέσεις που υπό προϋποθέσεις θα μπορούσαν να επιφέρουν και ένα τρίτο γκολ. Εν τέλει, το 2-0 παρέμεινε μέχρι το φινάλε, για να δώσει το έναυσμα για ξέφρενουςπ ανηγυρισμούς σε αγωνιστικό χώρο και σε εξέδρα! Πολύ καλή διαιτησία πραγματοποίησε ο Γιαννουκάς (Δωδεκανήσου), έχοντας άξιους συμπαραστάτες τους Κουρμαδιά (Δωδεκανήσου) και Μαραθωνίτη (Αθηνών).

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ (Δημήτρης Αρναούτης): Χαλκίδης, Αλεξίου, Δημακάκος (54' Παρασκευόπουλος), Πατσατζόγλου, Βοσνακίδης, Μεγαρίτης, Τσαφταρίδης (62' Νάστος), Θεοδωρίδης (62' Ραχήμ), Κρητικός, Κυριαζής, Ποτουρίδης (81' λ.τρ. Μακρίδης)

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (Πέτρος Δημητρίου): Μουζάκης, Νταούλια (84' Κώστας), Ζωγραφάκης (46' Σουμπίνιο), Παπαγγελής, Νικολόπουλος, Παντελίδης, Μπέλερης (56' Χαρίτος), Ζαχαράκης (46' Λύγκος), Ντάφλας, Φερναντίνιο, Σάμιος (84' Δώδας).

 

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35