social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Βατίστας: Ο Εθνικός έχει μεγάλη ιστορία, αλλά θα έχει και λαμπρό μέλλον!

Βατίστας: Ο Εθνικός έχει μεγάλη ιστορία, αλλά θα έχει και λαμπρό μέλλον!

Η διαδικασία ανασύνταξης στον Εθνικό, μετά την ήττα της Κυριακής (27/3) από την Προοδευτική (2-0), πιθανόν να κρατήσει παραπάνω χρονικό διάστημα από όσο θα απαιτούσε ένα αρνητικό αποτέλεσμα σε μία διαφορετική συγκυρία.

Η επόμενη μέρα, ωστόσο, καλεί την πειραϊκή ομάδα να σταθεί στα πόδια της και να κοιτάξει την επόμενη μέρα, με ενότητα και υπερηφάνεια. Ουσιαστικά αυτό είναι και το στίγμα της τοποθέτησης του Γιώργου Βατίστα, στην επικοινωνία που είχε το Soccerlive μαζί του, δύο εικοσιτετράωρα μετά τη συρρίκνωση των πιθανοτήτων για κατάκτηση της πρώτης θέσης και διεκδίκηση της ανόδου. Ο γενικός διευθυντής του ποδοσφαιρικού Εθνικού ζήτησε συγγνώμη από τον κόσμο της ομάδας εκ μέρους του τμήματος, ενώ κάλεσε όλους τους ισχυρούς οικονομικούς παράγοντες του Εθνικού να ενώσουν τις δυνάμεις τους και να σχεδιάσουν την επόμενη μέρα. Αναλυτικά:

«Ζητώ μια μεγάλη συγγνώμη από τον κόσμο του Εθνικού, που πίστεψε την ομάδα, ξεσηκώθηκε και την υποστήριξε με κάθε τρόπο. Μία εβδομάδα ήταν συνέχεια μαζί μας, στην προπόνηση, στην αναχώρηση της ομάδας, ακόμη και στο γήπεδο. Πραγματικά λυπούμαστε όλοι και καταλαβαίνουμε την πίκρα τους, γιατί για τρίτη φορά στα πέντε τελευταία χρόνια, φτάνουμε στην πηγή αλλά δεν πίνουμε νερό. Πιστεύω, όμως, να μάθουμε από τα λάθη μας και το κυριότερο, να συνεχίσουμε όλοι ενωμένοι, όπως για πρώτη φορά μετά από πάρα πολλά χρόνια έγινε το τελευταίο διάστημα. Εάν ξεκινήσουμε τη νέα χρονιά ενωμένοι όλοι, οι παλαιοί και νέοι διοικητικοί παράγοντες του Εθνικού, τότε είμαι σίγουρος ότι τίποτα δεν θα μπορεί να μας σταματήσει στην επιστροφή μας στις επαγγελματικές κατηγορίες. Κάνω κάλεσμα σε όλες τις γνωστές, διοικητικές μεγάλες δυνάμεις του Εθνικού, να ξεκινήσουμε ενωμένοι από τώρα, τον σχεδιασμό της επόμενης ημέρας. Ο Εθνικός έχει μεγάλη ιστορία, αλλά θα έχει και λαμπρό μέλλον».

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35