social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Πέτρος Δημητρίου: «Η προσπάθεια έγινε...»

Πέτρος Δημητρίου: «Η προσπάθεια έγινε...»

Με στόχο να κάνει το 2Χ2 προκειμένου να διεκδικήσει τις όποιες πιθανότητες έχει για τον τίτλο θα παραταχθεί ο Εθνικός Πειραιά στα εναπομείναντα ματς με Αιολικό και Κερατσίνι.

Ο Πέτρος Δημητρίου που δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες του τιμωρημένου Μπέλερη έχει τους υπόλοιπους παίκτες στη διάθεση του με τον ίδιο να παραχωρεί δηλώσεις στην ιστοσελίδα μας.

Αφού στάθηκε στην προσπάθεια που έγινε από την ομάδα του στο ματς με την Προοδευτική υπογράμμισε ότι όλοι μαζί προσπάθησαν για το καλύτερο και ότι ο Εθνικός έχει υποχρέωση να κάνει το 2Χ2 μέχρι το τέλος.

Αναλυτικά

"Υπάρχει μια απογοήτευση μετά την ήττα στο ντέρμπι. Η ομάδα κάλυψε μια διαφορά πέντε βαθμών από την ημέρα που πήγα εγώ. Όσον αφορά το ματς της Κυριακής, παίξαμε ένα ντέρμπι με μια πολύ καλή ομάδα και δυστυχώς δεν βρεθήκαμε σε καλή ημέρα. Ο αντίπαλος προηγήθηκε, εμείς στη συνέχεια παλέψαμε το ματς όμως δεν τα καταφέραμε. Καλό θα ήταν να κερδίζαμε το ντέρμπι μιας που ήμασταν ισόβαθμοι με την Προοδευτική όμως έτσι είναι το ποδόσφαιρο .Έχουμε δυο ματς με τις πιθανότητες να είναι ελάχιστες όμως θα παλέψουμε μέχρι τέλους. Ευχαριστούμε τον κόσμο που μας στήριξε τόσο πριν όσο και μετά το ματς και το σημαντικό είναι ότι οι φίλαθλοι της ομάδας βλέπουν ότι ο Εθνικός επέστρεψε και έχει ρόλο πρωταγωνιστή μετά από αρκετό διάστημα. Όλοι θέλαμε να κερδίσουμε γιατί έχουμε κάνει μεγάλη προσπάθεια όμως δυστυχώς δεν μπορέσαμε. Συνεχίζουμε για το καλύτερο δυνατό και προσωπικά θέλω να πω ότι οι ποδοσφαιριστές μου έχουν καταβάλει μεγάλη προσπάθεια. Θέλουμε να κλείσουμε τη χρονιά όσο καλύτερα γίνεται με όποιες πιθανότητες υπάρχουν. Ο Εθνικός είναι μεγάλη ομάδα και σίγουρα η κατηγορία που αξίζει είναι η SL1".


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35