social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Χαντές: Εχουμε το βάθος και την ικανότητα να διαχειριστούμε τις καταστάσεις

Χαντές: Εχουμε το βάθος και την ικανότητα να διαχειριστούμε τις καταστάσεις

Οι αλλεπάλληλες αγωνιστικές υποχρεώσεις της Ηλιούπολης για τις επόμενες δύο εβδομάδες συνδέονται κατά πολύ με την επίτευξη των στόχων της σεζόν.

Αρχής γενομένης από το -βαθμολογικά αδιάφορο για τους κυανέρυθρους- παιχνίδι με τον Παναρκαδικό για το πρωτάθλημα, θα ακολουθήσουν από Τετάρτη σε Κυριακή ο τελικός Κυπέλλου ΕΠΣΑ με τη Διάνα, ο αγώνας στο Ρουφ για την πρεμιέρα των μπαράζ και εκείνος με τον Αγροτικό Αστέρα για τη 2η αγωνιστική. Η λέξη «διαχείριση» ίσως είναι η λύσης της εξίσωσης για τον Βαγγέλη Χαντέ, ο οποίος γνωρίζει καλά ποιες είναι οι προτεραιότητές και ποιες... κακοτοπιές θα πρέπει να αποφευχθούν.

«Με τη διακοπή που είχαμε στο πρωτάθλημα (σ.σ. λόγω της υπόθεσης με τους αγώνες του Παναρκαδικού που δεν έγιναν), βγήκαμε εκτός ρυθμού. Το ζητούμενο, λοιπόν, ήταν και παραμένει να βρούμε αγωνιστικό ρυθμό, ώστε να παρουσιαστούμε στα μπαράζ έτοιμοι. Υπάρχει, βέβαια, και ο τελικός του Κυπέλλου, που σαφώς είναι ένας τίτλος και δεν θα μπορούσε να είναι αμελητέος» σχολίασε χαρακτηριστικά ο νεαρός προπονητής και επισήμανε: «Θα είναι σημαντικό για εμάς να μην έχουμε άλλα πρόβληματα τραυματισμών μέχρι την έναρξη των μπαράζ. Εχουμε το βάθος και την ικανότητα να διαχειριστούμε τις καταστάσεις. Εύχομαι να είμαστε υγιείς και έτοιμοι για μία πολύ απαιτητική εβδομάδα που πλησιάζει».

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35