social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ηρακλής Λάρισας στα μπαράζ ανόδου - Χατζηλιάδης: Καταφέραμε το ακατόρθωτο!

Ηρακλής Λάρισας στα μπαράζ ανόδου - Χατζηλιάδης: Καταφέραμε το ακατόρθωτο!

Τα σημαντικά ονόματα του ελληνικού ποδοσφαίρου ξεχωρίζουν στα επικείμενα μπαράζ ανόδου μεταξύ των πρωταθλητών της Γ' Εθνικής και με προορισμό τη Super League 2.

Η Παναχαϊκή και η Προοδευτική κατά κύριο λόγο, αλλά και ο Αγροτικός Αστέρας δευτερευόντως, είναι ομάδες με διακρίσεις σε επαγγελματικό επίπεδο. Υπάρχουν, όμως, και εκείνες που σαν... σταχτοπούτες στη διαδικασία, θα διεκδικήσουν την άνοδό τους σε επαγγελματική κατηγορία για πρώτη φορά στην ιστορία τους! Ο Ηρακλής Λάρισας κατάφερε τις τελευταίες αγωνιστικές να ανατρέψει τα δεδομένα στον 3ο όμιλο, να εκθρονίσει τον ΑΟ Υπάτου από την κορυφή και να τερματίσει στην πρώτη θέση, εξασφαλίζοντας μία θέση στα μπαράζ. Μιλώντας στο Soccerlive, ο τεχνικός ηγέτης των κυανόλευκων, Χρήστος Χατζηλιάδης, σημείωσε ότι η ομάδα του πέτυχε το... ακατόρθωτο, εξήρε τους ποδοσφαιριστές για την προσπάθειά τους, αλλά και τον πρόεδρο Λάμπρο Ιωακείμ, ο οποίος είχε οραματιστεί αυτή τη μεγάλη στιγμή. «Ήταν ευχάριστο για όλες τις ομάδες ότι ολοκληρώθηκε το πρωτάθλημα με όσα είχαμε ζήσει τα προηγούμενα χρόνια με τον κορονοϊό και ακόμα πιο ευχάριστο για εμάς ότι ολοκληρώσαμε τη σεζόν με επιτυχία. Συμμετείχαμε σε έναν πολύ δύσκολο όμιλο, με αξιόλογες ομάδες, με ομάδες που έχουν ιστορία στη Γ' Εθνική και που η καθεμιά είχε τον δικό της στόχο. Ήταν ανταγωνιστικό πρωτάθλημα και αυτό φαίνεται από τα αποτελέσματα, αλλά και από το γεγονός ότι η τελική κατάταξη, τόσο στις θέσεις της κορυφής όσο και σε εκείνες που οδηγούν στα τοπικά, καθορίστηκε την τελευταία αγωνιστική. Από τη μεριά μας, καταφέραμε στο τέλος όχι μόνο να καλύψουμε την απόσταση από το Ύπατο, αλλά να φτάσουμε να παίξουμε για δύο αποτελεσμάτα στην έδρα του την τελευταία αγωνιστική. Τα πράγματα πήγαν καλά εμάς και είμαστε σήμερα εδώ» σημείωσε αρχικά ο νεαρός τεχνικός και συνέχισε: «Είναι μεγάλη υπόθεση για εμάς ότι βρισκόμαστε στα μπαράζ! Καταφέραμε το ακατόρθωτο! Είμαστε αρκετά χαρούμενοι γιατί δικαιώθηκαν οι κόποι μας: πρώτα απ' όλα του προέδρου Λάμπρου Ιωακείμ που οραματίστηκε αυτή τη στιγμή και με τον οποίο ξεκινήσαμε μαζί στην Α' ΕΠΣ Λάρισας, και, βεβαίως, των ποδοσφαιριστών που είναι οι πρωταγωνιστές! Υπερέβαλαν εαυτούς, είχαν δίψα για διάκριση και οδήγησαν τον Ηρακλή σε αυτή την επιτυχία».

Xristos_Xatziliadis.jpg

Όσον αφορά στις απαιτήσεις που δημιουργεί η συμμετοχή στα μπαράζ ανόδου, ο Χρ. Χατζηλιάδης υπογράμμισε: «Για πρώτη φορά ο σύλλογος θα αγωνιστεί σε μπαράζ για την άνοδό του σε επαγγελματική κατηγορία. Θα αγωνιστούμε με ομάδες που κανένας μας δεν φανταζόταν ότι θα ήμασταν αντίπαλοι σε τέτοια ματς. Ξέρουμε ότι θα είναι πάρα πολή δύσκολη διαδικασία. Έχουμε αισιοδοξία, όμως, και πατάμε πάνω στη δουλειά μας. Θα διεκδικήσουμε επί ίσοις όροις το εισιτήριο που οδηγεί στη μεγαλύτερη κατηγορία, αρκεί να καταλάβουμε τις δυνατότητες μας και να τις δείξουμε και στα μπαράζ, όπως κάναμε και στο πρωτάθλημα. Δεν θα αφήσουμε τίποτε στην τύχη του. Εύχομαι να μην έχουμε τραυματισμούς και προβλήματα».

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ηρακλής Λάρισας βρίσκεται μέσα και στους δύο στόχους του, αφού την Πέμπτη του Πάσχα (28/4) θα αντιμετωπίσει τον ΠΟ Ελασσόνας στον τελικό του Κυπέλλου της ΕΠΣ Λάρισας.

 

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35