social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Τενεάτης Αθικίων: Η προσέλευση του κόσμου ήταν συγκινητική!

Τενεάτης Αθικίων: Η προσέλευση του κόσμου ήταν συγκινητική!

Τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας και, ευρύτερα, της Κορινθίας θέλησαν να ευχαριστήσουν από τον Τενεάτη Αθικίων, για την πολυπληθή παρουσία του στο δημοτικό στάδιο της πόλης στο ματς με την ΑΕ Μοσχάτου το απόγευμα της Κυριακής (8/5).

Οι πρωταθλητές Κορινθίας άφησαν την υπόσχεση που θα καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για την επίτευξη του στόχου της ανόδου στη Γ' Εθνική, ενώ δεν παρέλειψαν να συγχαρούν τον αντίπαλο για τη δίκαιη επικράτησή του. Αναλυτικά, η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

«Η ομάδα του Τενεάτη Αθικίων αντλεί τεράστια δύναμη από τους φιλάθλους της. Στην πρώτη από τις τρεις γιορτές που θα διεξαχθούν στο Στάδιο Κορίνθου στα πλαίσια του Πρωταθλήματος Πρωταθλητριών ομάδων Ε.Π.Σ. για προβιβασμό στο Πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής Κατηγορίας της αγωνιστικής περιόδου 2022-2023 η προσέλευση και η υποστήριξη του φίλαθλου κόσμου της Κορινθίας ήταν συγκινητική. Ευχαριστούμε όλους τους φιλάθλους της Κορινθίας που έδωσαν το 'παρών' στον αγώνα με την ΑΕ Μοσχάτου. Έδωσαν δύναμη και ώθηση στην ομάδα μας αλλά και στο τέλος του αγώνα χειροκρότησαν τους ποδοσφαιριστές της αντίπαλης ομάδας για τη νίκη τους εντός γηπέδου. Μπορεί να ηττηθήκαμε στον πρώτο μας αγώνα αλλά θα κάνουμε τα ανθρωπίνως δυνατά ώστε η ομάδα μας να επιτύχει κι αυτόν τον στόχο (άνοδος στη Γ' Εθνική Κατηγορία). Εκπροσωπούμε το Κορινθιακό ποδόσφαιρο και θέλουμε όσο τίποτα άλλο την επόμενη αγωνιστική περίοδο η Κορινθία να έχει εκπρόσωπο τον Τενεάτη στη Γ' Εθνική. Συγχαρητήρια στην ΑΕ Μοσχάτου για τη δίκαιη επικράτηση.

ΥΓ. Η διαφορετικότητα όχι μόνο δεν αποτελεί πρόβλημα αλλά είναι πλούτος ζωής. Αυτό που θα τρόμαζε την ανθρωπότητα και θα της αφαιρούσε την προοπτική της εξέλιξης της θα ήταν η ομοιομορφία, ο 'χρυσός' μέσος όρος».

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35