social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

«Σεφτέ» στα μπαράζ ο Αστέρας Περάματος (2-0 τη Νίκη Σητείας)

«Σεφτέ» στα μπαράζ ο Αστέρας Περάματος (2-0 τη Νίκη Σητείας)

Την πρώτη του νίκη πανηγύρισε σήμερα (11/5) ο Αστέρας Περάματος, μετά την ήττα της πρεμιέρας στο γήπεδο Νίκαιας από την Ελλάδα Ποντίων, θέτοντας... εαυτόν στην εξίσωση της ανόδου.

Για τη 2η αγωνιστική των μπαράζ στον 7ο όμιλο, οι πρωταθλητές Ρεθύμνου επικράτησαν με 2-0 της Νίκης Σητείας, έχοντας σε μεγάλη μέρα τον Ρηγάκη, ο οποίος πέτυχε και τα δύο γκολ της ομάδας του. Στο 16ο λεπτό άνοιξε το σκορ με «κεραυνό» μετά από ασίστ του Τουρνάκη (1-0) και στο 48ο λεπτό διαμόρφωσε το 2-0 με δυνατό σουτ έπειτα από ασίστ του Παπαγιαννάκη.

Διαιτητές: Τζίκας, Αγγελόπουλος-Τσεχελίδης (Μακεδονίας)

AΣΤΕΡΑΣ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ (Μιχάλης Βουράκης): Ι. Νικηφόρος, Μοσχονάς (63' Νύκταρης), Κουδουνάκης, Μεταξάκης, Αντιασβίλι (88' Εμμ. Κοσκινάς), Μουσκάι, Δροσάκης, Ρηγάκης (81' Μ. Σπανουδάκης), Τουρνάκης, Α. Σπανουδάκης (88' Χιωτάκης), Παπαγιαννάκης (63' Μυρθιανός)

ΝΙΚΗ ΣΗΤΕΙΑΣ (Βαγγέλης Γρίβας): Βασιλειάδης, Τοψιδέλης, Κουρίνος, Κουνελάκης, Σπυριδάκης, Γιαννικάκης, Πετάσης (76' Ντιαλό), Δεμερτζής (54' Δρικάκης), Χρυσοφάκης (45+2' λ.τρ. Γαρεφαλάκης), Γιακουμάκης (54' Παπαδόπουλος), Μοντέιρο.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35