social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Μάγγος για μπαράζ ανόδου: Επιθετικές αρετές η Ηλιούπολη, προβάδισμα Προοδευτική και Παναχαϊκή

Μάγγος για μπαράζ ανόδου: Επιθετικές αρετές η Ηλιούπολη, προβάδισμα Προοδευτική και Παναχαϊκή

Μερικές από τις σκέψεις του αναφορικά με τα μπαράζ που ξεκινούν αύριο (15/5) μεταξύ των επτά πρωταθλητών της Γ' Εθνικής με έπαθλο την άνοδο στη Super League 2, μοιράστηκε ο Γιάννης Μάγγος, ως προπονητής που αντιμετώπισε με τον Φωστήρα ορισμένες από τις διαγωνιζόμενες ομάδες, είτε σε επίσημα παιχνίδια είτε σε φιλικά, και που παρακολουθεί τα δρώμενα στις εθνικές κατηγορίες.

Ο Καρδιτσιώτης τεχνικός εκτιμά πως η ομάδα που έχει τις μεγαλύτερες επιθετικές αρετές είναι η Ηλιούπολη και προσθέτει ότι προβάδισμα, επίσης, έχουν η Προοδευτική και η Παναχαϊκή. Αναλυτικά, η τοποθέτησή του:

«Θα είναι ένα πολύ δυνατό μίνι πρωτάθλημα, από τη στιγμή που παίρνουν μέρος οι επτά πρωταθλητές. Από την εικόνα που έχω και από τις επτά ομάδες, θεωρώ πως η ομάδα που ξεχωρίζει για τις επιθετικές αρετές της και με έφεση στο σκοράρισμα, καθώς έχει και βάθος στο ρόστερ, είναι η Ηλιούπολη. Θα είναι από τις ομάδες που θα διεκδικεί, εντός και εκτός έδρας, τη νίκη. Όταν, όμως, μιλάμε για αγώνες μπαράζ, τότε παίζει μεγάλο ρόλο το ποια ομάδα θα εκμεταλλευτεί στο έπακρο την έδρα της και, ταυτόχρονα, θα δείξει μία πολύ καλή αμυντική τακτική στα εκτός έδρας παιχνίδια, παίρνοντας έστω και έναν βαθμό... Εκείνη θα είναι και η ομάδα που θα πάρει ένα από τα τέσσερα εισιτήρια ανόδου. Αν συνυπολογίσουμε, λοιπόν, αυτές τις δύο παραμέτρους, πιστεύω πως προβάδισμα έχουν Προοδευτική και Παναχαϊκή. Είναι ομάδες με πολύ καλή αμυντική συμπεριφορά, αλλά κυρίως διαθέτουν βαριές φανέλες, δυνατές έδρες με χιλιάδες φιλάθλους».

 

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35