social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Σ. Παπαδόπουλος: Πρέπει να συνεχίσουμε έτσι, δεν έχει τελειώσει τίποτα!

Σ. Παπαδόπουλος: Πρέπει να συνεχίσουμε έτσι, δεν έχει τελειώσει τίποτα!

Εμφανώς χαρούμενος ήταν ο Σούλης Παπαδόπουλος μετά το τέλος του αγώνα με την Ηλιούπολη.

Η Παναχαϊκή έκανε το «2 στα 2» (1-0) και διατηρήθηκε σε τροχιά ανόδου, με τον έμπειρο προπονητή να υπενθυμίζει πως τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμα και ότι η ομάδα του θα πρέπει να συνεχίσει αναλόγως για να φτάσει στον στόχο. Δεν παρέλειψε, βεβαίως, να πλέξει το εγκώμιο των ποδοσφαιριστών του για την παρουσία τους, αλλά και να υπογραμμίσει τη σημασία της παρουσίας του Λεωνίδα Κυβελίδη. Αναλυτικά, τόνισε:

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο της Παναχαϊκής γιατί μας στήριξε πολύ και δεν μας άγχωσε. Αγωνιστικά δεν έχει τελειώσει τίποτα. Έχουμε έξι βαθμούς, δεν έχουμε πιάσει το όριο που θέλουμε. Θα χρειαστούμε δέκα με έντεκα βαθμούς, αλλά αυτή τη στιγμή αυτά νιώθω και αυτά λέω.

Ο Κυβελίδης έχει παίξει λίγα λεπτά μαζί μου. Επειδή είναι έμπειρος παίκτης, μας βοηθάει πάρα πολύ στα αποδυτήρια, αλλά όταν έρχεται από τον πάγκο είναι στη σωστή θέση την κατάλληλη στιγμή. Είναι και τα... άστρα από πάνω μας, γιατί όλα παίζουν ρόλο! Κοιτάμε ένα ένα τα παιχνίδια, πρώτα το παιχνίδι με τον Αγροτικό Αστέρα. Βλέπουμε ότι δεν μπαίνουν πολλά γκολ. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά για την αμυντική τους λειτουργία. Τώρα πανηγυρίζουμε, θα ξεκουραστούμε λίγο και από Τρίτη πάλι δουλειά. Συνεχίζουμε με κάτω το κεφάλι για να συνεχίσουμε να είμαστε έτσι όπως πρέπει. Όλες οι ομάδες είναι πολύ δυνατές».

 

 

 


Σχετικά άρθρα

Μεγάλη νίκη και παραμονή για τη Μύκονο 0-1 τον Πανναξιακό

Ηλιούπολη: Επιστροφή στη βάση της Ι Τεστ με την Athens Kallithea την Τετάρτη (13/9)

Ποδοσφαιριστές Γ' Εθνικής: «Μήπως σας ενδιαφέρει ο τζόγος του αθλητισμού;»

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35