social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ψυχωμένος Μακεδονικός, πλήγωσε κι άλλο την Ηλιούπολη (2-1)

Ψυχωμένος Μακεδονικός, πλήγωσε κι άλλο την Ηλιούπολη (2-1)

Στην... περιπετειώδη 4η αγωνιστική των μπαράζ, ο Μακεδονικός πραγματοποίησε «άλμα» ανόδου, «βυθίζοντας» παράλληλα την Ηλιούπολη στην κατάταξη!

Η ομάδα της Νεάπολης πανηγύρισε την πρώτη της νίκη στη διαδικασία, επικράτησε με 2-1 και διατηρήθηκε στην πρώτη τετράδα, αφήνοντας την αντίπαλό της χαμηλά και με μόλις έναν βαθμό συγκομιδή! Οι πράσινοι εμφανίστηκαν πιο ψυχωμένοι στον αγωνιστικό χώρο, απέναντι στους κυανέρυθρους που είχαν αρκετά προβλήματα και μοιραίο ποδοσφαιριστή τον Γεμιστό, που αστόχησε σε τετ α τετ στο πρώτο ημίχρονο και σε πέναλτι στο δεύτερο. Μάλιστα, το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά για τους φιλοξενούμενους, στον πάγκο των οποίων έκανε ντεμπούτο ο Νίκος Παντέλης, αφού πήραν το προβάδισμα μολις στο 4ο λεπτό με κοντινή κεφαλιά του Σταύρου μετά από σέντρα του Κωστόπουλου (0-1). Μέσα σε ένα τέταρτο, ωστόσο, οι γηπεδούχοι έφεραν τα... πάνω κάτω και πήραν το προβάδισμα. Στο 17ο λεπτό ο Βασιλείου με κοντινή προβολή (από φάουλ του Τσουκάνη ισοφάρισε και στο 31ο λεπτό ο Λάλκοβιτς με πλασέ έπειτα από συνεργασία με τον Τοπούζη έγραψε το 2-1. Στο 36ο λεπτό ο Γεμιστός αστόχησε σε τετ α τετ, χάνοντας μεγάλη ευκαιρία να φέρει το ματς στα ίσια, ενώ στο 56ο λεπτό «σπατάλησε» πέναλτι που κέρδισε ο Γάγγος, στέλνοντας την μπάλα άουτ. Στο 79' ο Μπάξτον είδε την μπάλα να σταματάει στο δοκάρι από το πλασέ που επιχείρησε, ενώ ο ίδιος παίκτης αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 95' για έντονη διαμαρτυρία στον διαιτητή Τακίδη. Το τελευταίο σφύριγμα του ρέφερι βρήκε τους γηπεδούχους να πανηγυρίζουν για ένα σημαντικό «τρίποντο» και τους φιλοξενούμενους να αποχωρούν σκυθρωποί.

Διαιτητές: Τακίδης (Κιλκίς), Αναστασιάδης (Σερρών)-Μηνούδης (Πιερίας)

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ (Γιώργος Αμανατίδης): Γουναρίδης, Χασάνογλου, Χατζηκωνσταντίνου, Τσιαμπάζης, Σαραγιώτης, Βασιλείου, Καράμπελας (62' Μπρατσιάνι), Γαρύφαλλος, Τσουκάνης, Λάλκοβιτς (90' Αναγνώστης), Τοπούζης (94' Κούφας)

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ (Νίκος Παντέλης): Νάνος, Κωστόπουλος, Μπουσάι, Κουτσογκίλας (54' Πολίτης), Κρητικός, Γάγγος, Ταβάρες, Σάμιος (46' Γεωργιάδης), Γεμιστός, Σταύρου, Ντινιωτάκης (54' Μπάξτον)

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35