social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Μάγγος: Το Σάββατο θα πανηγυρίσουμε την άνοδο!

Μάγγος: Το Σάββατο θα πανηγυρίσουμε την άνοδο!

Τους κόπους μίας σεζόν σε ένα ενενηντάλεπτο θα παίξει το Σάββατο κόντρα στην Παναχαϊκή η Προοδευτική, μετά την ήττα της (1-0) στην Ηλιούπολη χθες (5/6) το απόγευμα.

Ο Γιάννης Μάγγος μίλησε στο Soccerlive για το παιχνίδι και τα αίτια της ήττας, ενώ στη συνέχεια εξέφρασε τη βεβαιότητά του πως οι «βυσσινί» θα πετύχουν τον στόχο τους.

«Δεχθήκαμε ένα γρήγορο γκολ. Στη συνέχεια, μας βγήκε η κούραση από τα συνεχόμενα παιχνίδια μέσα σε μία εβδομάδα με Ηρακλή Λάρισας και ΠΑΟ Ρουφ σε πλαστικό γήπεδο. Αυτό, μάλιστα, είχε ως συνέπεια να προχωρήσουμε και σε πέντε αναγκαστικές αλλαγές (Όμο, Κρητικός, Μακρυγιάννης, Ραχήμ, Μεγαρίτης). Στο δεύτερο ημίχρονο δεν κάναμε ούτε μία τελική προσπάθεια, με αποτέλεσμα να έρθει η ήττα φυσιολογικά» σχολίασε σχετικά με το χθεσινό ματς, για να υπογραμμίσει στη συνέχεια: «Έχουμε μπροστά μας έναν τελικό το Σάββατο στην έδρα μας. Την υπόσχεση που είχα δώσει στον κο Αραβαντινό την πρώτη μέρα που ήρθα στην ομάδα, ότι δηλαδή θα βγει κατηγορία, την επαναλαμβάνω και τώρα: δηλώνουμε ολόκληρο το ποδοσφαιρικό τμήμα στον εκπληκτικό κόσμο μας που μας έκανε την τιμή να έρθει και στο Ρουφ και στην Ηλιούπολη, ότι το Σάββατο θα πανηγυρίσουμε την άνοδο! Θέλουμε στο γήπεδό μας να έχει πάνω από 5000 κόσμο».

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35