social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Επιστροφή Χαντέ στον Ιάλυσο και επίσημα

Επιστροφή Χαντέ στον Ιάλυσο και επίσημα

Επισημοποιήθηκε η επιστροφή του Βαγγέλη Χαντέ στον Ιάλυσο.

Μετά από ένα χρόνο απουσίας, ο Αθηναίος κόουτς επιστρέφει στον πάγκο των τοξοβόλων έχοντας στόχο να δημιουργήσει μια αξιόλογη ομάδα.

Ο κ. Χαντές τη σεζόν που ολοκληρώθηκε ήταν στον πάγκο της Ηλιούπολης οδηγώντας τον Ήλιο στην κατάκτηση του τίτλου στον 5ο όμιλο της Γ' Εθνικής.

Κατά την πρώτη του θητεία στον πάγκο του Ιάλυσου, ο κ. Χαντές είχε δημιουργήσει ένα εξαιρετικό σύνολο που έπαιξε πολύ καλό ποδόσφαιρο και κέρδισε το χειροκρότημα.

Το δελτίο τύπου της ομάδας

Η διοίκηση του Γ.Α.Σ Ιάλυσος  ανακοινώνει την επιστροφή του Βαγγέλη Χαντέ στην τεχνική ηγεσία του ποδοσφαιρικού τμήματος. Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο του. 

Ο Βαγγέλης Χαντές έχει καθίσει και στο παρελθόν στον πάγκο της ομάδας μας, πρωταγωνιστώντας στο Πρωτάθλημα της Football League την σεζόν 2020/2021.  Την προηγούμενη σεζόν εργάστηκε στο Πρωτάθλημα της  Γ Εθνικής με την Ηλιούπολη. Στο παρελθόν έχει θητεύσει επίσης στις ομάδες των Παλληνιακού, ΑΟ Ατλαντίδας, Πανθησειακού, Ολυμπιακού Λιοσίων, Αγίων Αναργύρων, Ελπίδας Αγίων Αναργύρων, Θύελλας Καμαρίου και Χαραυγιακού.

Άμεσοι συνεργάτες του θα είναι οι Μιχάλης Πλύγκος, που θα παραμείνει στην θέση του γυμναστή και Γιάννης Δατσέρης ο οποίος θα έχει για ακόμα μια χρονιά τον ρόλο του προπονητή τερματοφυλάκων. 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35