social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

ΑΣ Σαντορίνης 2020: Νέο ξεκίνημα από τα τοπικά

ΑΣ Σαντορίνης 2020: Νέο ξεκίνημα από τα τοπικά

Την πρόθεσή του να οδηγήσει την ομάδα της Σαντορίνης στα τοπικά πρωταθλήματα της ΕΠΣ Κυκλάδων γνωστοποίησε ο Βαγγέλης Φουστέρης, από τη στιγμή που αποδείχθηκε στις πρόσφατες γενικές συνελεύσεις ότι δεν υπάρχει προθυμία για βοήθεια από κάποια άλλη πλευρά.

Μιλώντας στο sportcyclades.gr, ο «ισχυρός» διοικητικός παράγοντας του νησιωτικού συλλόγου αναφέρθηκε στα κύρια σημεία αυτής της επανεκκίνησης. «Από τη στιγμή που ούτε οι άνθρωποι που είχαν υποσχεθεί ότι θα στηρίξουν την προσπάθεια μας -πλην ελάχιστων περιπτώσεων- δεν το έκαναν, η ομάδα ξεκινάει και πάλι από την αρχή. Επιστρέφουμε στο τοπικό με πλάνο τριετίας-τετραετίας, όπου θα έχουμε στόχο δημιουργηθεί ένας βασικός κορμός παιχτών και διοίκησης περισσότερο ισχυρής με προοπτική να επιστρέψει η ομάδα στη Γ' Εθνική και στις επαγγελματικές κατηγορίες», είπε ο Βαγγέλης Φουστέρης που έγινε πιο συγκεκριμένος, αφού όπως συμπλήρωσε ο βασικός κορμός θα αποτελείται από ποδοσφαιριστές που ήδη αγωνιζόταν στην ομάδα σε Γ' Εθνική και Football League, αλλά και νεαρούς της Κ18 και της Κ16 του συλλόγου: «Θέλουμε μέσα από την ακαδημία μας και παίκτες που ήδη ανήκουν ή ανήκαν στην ομάδα να δημιουργηθεί ένας ισχυρός πυρήνας, με την προοπτική ότι σε 3 χρόνια και αν μέχρι τότε έχει κατασκευαστεί γήπεδο ο σύλλογος να επιστρέψει στις παραπάνω κατηγορίες»

Όσον αφορά στη δική του παρουσία στην ομάδα, ο κ. Φουστέρης ήταν ξεκάθαρος: «Δεν θα κάνουμε σπασμωδικές κινήσεις, καθώς πρώτος στόχος είναι να αποφευχθεί η διάλυση. Εγγυούμαι εγώ για την προοπτική του συλλόγου. Το πιο εύκολο από όλα θα ήταν να την παρατήσω την ομάδα και να ασχοληθώ περισσότερο με τις επιχειρήσεις μου και την οικογένεια μου. Αλλά είμαι ένας άνθρωπος που δεν έχει αφήσει ποτέ κάτι να διαλυθεί. Πόσο μάλλον αυτή την ομάδα που έχει κάνει το ακατόρθωτο για τα ελληνικά δεδομένα».

Ο σύλλογος της Σαντορίνης θα συμμετάσχει στα πρωταθλήματα της ΕΠΣ Κυκλάδων με το όνομα ΑΣ Σαντορίνης 2020 με έδρα το Καμάρι αφού η βούληση είναι η επιστροφή της ομάδας στη φυσική της έδρα.

Τέλος, ο Βαγγέλης Φουστέρης και οι συνεργάτες του καλούνται να αποφασίσουν σε ποια κατηγορία θα δηλώσουν την ομάδα εάν και εφόσον ισχύσουν οι δύο κατηγορίες που έχει προαναγγελθεί μέσω της γενικής συνέλευσης της ΕΠΣ Κυκλάδων.

 


Σχετικά άρθρα

Σταυρακόπουλος: Καθοριστική η απόφαση για το πέναλτι-Δίκαια πρώτη η Καλλιθέα

Σπαρτιάτης στον Απόλλωνα Σμύρνης

Άρης Πετρούπολης: Φιλικό με την Εθνική Ενόπλων για καλό σκοπό!

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35