social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Αιολικός: Καρπενήσι τέλος, διήμερο ρεπό!

Αιολικός: Καρπενήσι τέλος, διήμερο ρεπό!

Ολοκληρώθηκε το στάδιο της προετοιμασίας του Αιολικού στο Καρπενήσι, εκεί όπου τις προηγούμενες 12 ημέρες ο Θοδωρής Γιακαλής και οι συνεργάτες του... στέγνωσαν τους ποδοσφαιριστές της ομάδας.

πηγή: sportlesvos.gr

Η αποστολή των κυανόλευκων επιστρέφει αυτή την ώρα στην Αθήνα, ενώ θα ακολουθήσει διήμερο ρεπό προκειμένου άπαντες να βρεθούν κοντά στα αγαπημένα τους πρόσωπα και να πάρουν ανάσες ενόψει της απαιτητικής συνέχειας.

Αναμφίβολα, σε αυτές τις 12 ημέρες στην πρωτεύουσα της Ευρυτανίας τα συμπεράσματα που βγήκαν ήταν αρκετά χρήσιμα. Το τεχνικό επιτελείο, γνωρίζοντας πως έχει να αντιμετωπίσει 4 ομάδες Super League 2 στα φιλικά, έδωσε βαρύτητα στην αμυντική τακτική, σε συνδυασμό με την προπόνηση φυσικής κατάστασης. Με εξαίρεση το πρώτο φιλικό κόντρα στον σαφώς πιο έτοιμο Ολυμπιακό Β' (0-5), οι ποδοσφαιριστές ανταπεξήλθαν ικανοποιητικά. Κοίταξαν στα μάτια την Καλαμάτα (0-2), ένα εκ των φαβορί της φετινής SL2, πήραν παλικαρίσια ισοπαλία κόντρα στην κυπριακή Ομόνοια Αραδίππου (0-0) και λύγισαν χάρη σε μια απευθείας εκτέλεση φάουλ κόντρα στην ΑΕΛ (0-1).

Ασφαλώς, στην ομάδα της Μυτιλήνης εντόπισαν και μια σειρά από αδυναμίες. Άλλωστε βρισκόμαστε με συμπληρωμένες 2 εβδομάδες προπονήσεων, ενώ και το ρόστερ παραμένει υπό διαμόρφωση. Σίγουρα, αναμένονται κινήσεις στα μεταγραφικά, με πρώτη προτεραιότητα να αποτελούν σέντερ φορ και κεντρικός αμυντικός.

Αναμφίβολα, μεγάλο κέρδος της προετοιμασίας ήταν οι "μικροί" ηλικιακά παίκτες, που έδειξαν πανέτοιμοι να χτυπήσουν την πόρτα της 11άδας, με τον Θοδωρή Γιακαλή να δίνει χρόνο συμμετοχής σε όλους, δείγμα της εμπιστοσύνης του προς εκείνους. Είναι χαρακτηριστικό πως κόντρα στην ΑΕΛ ο Αιολικός αγωνίστηκε στα τελευταία 20 λεπτά με 7 παίκτες κάτω των 20 ετών, κλείνοντας στα καρέ της την ομάδα του Κάμπου.

Θα ακολουθήσει μια σειρά φιλικών αγώνων με ομάδες -κατά κύριο λόγο- Γ' Εθνικής, οι περισσότεροι εκ των οποίων στην Αθήνα. Εξάλλου, τη δεδομένη στιγμή ο "Ταρλάς" παραμένει... καπαρωμένος από τους μεγάλους λαικούς βάρδους, γεγονός που δυσκολεύει τον Αιολικό να κλείσει έστω και ένα φιλικό στη Μυτιλήνη, πριν την πρεμιέρα του πρωταθλήματος.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35