social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Πανιώνιος: Φιλική ήττα στην Εύβοια από Αμαρυνθιακό (3-2)

Πανιώνιος: Φιλική ήττα στην Εύβοια από Αμαρυνθιακό (3-2)

Την ευκαιρία να δει νέα πρόσωπα, αλλά και να δοκιμάσει ενδεκάδες και σχήματα, είχε ο Νίκος Κούστας σήμερα (6/10) το απόγευμα σε ένα ιδιαίτερο φιλικό παιχνίδι εκτός Αττικής.

Ο Πανιώνιος φιλοξενήθηκε στο δημοτικό στάδιο Αμαρύνθου από τον τοπικό και ανταγωνιστικό Αμαρυνθιακό, που πέτυχε μια νίκη (3-2) η οποία δεν παύει να είναι σπουδαία, έστω και αν αφορούσε αγώνα με ανεπίσημο χαρακτήρα. Η ομάδα του Θ. Μεθενίτη, που φιλοδοξεί να πρωταγωνιστήσει στο φετινό πρωτάθλημα της Α' ΕΠΣ Εύβοιας, προηγήθηκε στο πρώτο ημίχρονο χάρη σε μία μακρινή λόμπα του Π.Λ. Σκριβάνου (8'), ο οποίος είδε εκτός θέσης τον Καρούσο (1-0), ενώ στο 22' ο Βεζιρτζόγλου με κεφαλιά έπειτα από εκτέλεση κόρνερ έγραψε το 2-0. Οι κυανέρυθροι προσπάθησαν να αντιδράσουν, χάνοντας ορισμένες μεγάλες ευκαιρίες για τη μείωση του σκορ. Τελικώς, έφτασαν στο 2-1 στο 65ο λεπτό χάρη σε σουτ του Ρεντζή, ενώ στο 80' ο Γροντής ισοφάρισε με εκτέλεση πέναλτι που κέρδισε ο Γκότοβος. Οι γηπεδούχοι, ωστόσο, ευτύχησαν να σημειώσουν το γκολ της επικράτησης στο 89', με τον Δήμου να σουτάρει και να νικάει τον Παχατούρα.

ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟΣ (Θανάσης Μεθενίτης): Φαλαγγίτης, Τσούτσης, Μπαλαμπάνης, Τσολάκος, Σ. Μιρτέζα, Σπυράκης, Δήμου, Σταματάκος, Ρούσσος, Π.Λ. Σκριβάνος, Βεζιρτζόγλου

Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν και οι Θ. Σκριβάνος, Π.Δ. Σκριβάνος, Μεταξάς, Μετωχιάτης, Μάνης, Πατσέλης, Πάλλης, Βεσέλι

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Νίκος Κούστας): Καρούσος, Καρδάμης, Διονέλλης, Καλύβας, Μερτύρης, Μαρινάκης, Πίσπας, Παπαδάκης, Τσιμπόκας, Γροντής, Κουφουδάκης.

Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν και οι Παχατούρας, Μπρέγκου, Ρεντζής, Γροντής, Ξυγκόρος, Γκότοβος, Τσίπρας, Γεωργούσης.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35