social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Δυνατό φινάλε με έξι ποδοσφαιριστές ο ΑΟ Χαλκίδας

Δυνατό φινάλε με έξι ποδοσφαιριστές ο ΑΟ Χαλκίδας

Τις τελευταίες έξι μεταγραφικές του κινήσεις ανακοίνωσε ο ΑΟ Χαλκίδας, ολοκληρώνοντας με αυτό τον τρόπο το ρόστερ για τη νέα σεζόν και το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής.

Υπό την καθοδήγηση του Πέτρου Ζουρούδη θα αγωνίζονται ο γκολκίπερ Γιάννης Σιδεράκης, ο μέσος Βασίλης Ζαχαράκης, ο μέσος Κώστας Παναγόπουλος, ο Άγγλος επιθετικός Κάμερον Σαούλ, ο μεσοεπιθετικός Ανδρέας Αλεξανδρής και ο Ιρακινός επιθετικός Εζουλντίμ Αλ Μπασάμ. Η σχετική ενημέρωση αναφέρει:

«Το Δ.Σ του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ ΤΩΝ ΠΟΛΛΩΝ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση χάρη στην αδιάλειπτη βοήθεια και στήριξη του κόσμου, των χορηγών και των θεσμικών παραγόντων να ανακοινώσει επίσημα την απόκτηση των τελευταίων 6 έμπειρων ποδοσφαιριστών που συμπλήρωσαν το roster των 26 νέων μεταγραφών της ομάδας μας.

1. Σιδεράκης Γιάννης με επιτυχημένη θητεία σε πολλές ομάδες (Super League 1)

2. Ζαχαράκης Βασίλης προηγούμενη ομάδα Απόλλων Καλαμαριάς (Super League 2)

3. Παναγόπουλος Κώστας προηγούμενη ομάδα Αήττητος Σπάτων Γ΄ Εθνική

4. Cameron Saul προηγούμενη ομάδα Ζάκυνθος ( Πέρσι Super League 2)

5. Αλεξανδρής Ανδρέας προηγούμενη ομάδα Παναργειακός (Γ’ Εθνική φέτος)

6. Bassam Ezzulddin Al διεθνής με την ομάδα νέων του Ιράκ

Η υπέρβαση στήριξης του οράματος για το νέο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ συνεχίζεται με μια νέα μεγάλη χορηγία από έναν άνθρωπο που αγαπά και στηρίζει το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρό με κοινωνική προσφορά στην περιοχή μας του επιτυχημένου δικηγόρου και υποψήφιου βουλευτή (ΠΑΣΟΚ) κ. Τάρτη Αθανάσιου, ο οποίος προσφέρει στην αγαπημένη μας ομάδα 600/μήνα και τον ευχαριστούμε θερμά και ειλικρινά γι αυτό.

Επίσης, ευχαριστούμε ολόψυχα τον κ. Διαμαντόπουλο Δημήτριο Διευθυντή του βουλευτή της περιοχής μας κ. Πνευματικού (ΝΔ), ο οποίος όσες φορές και αν χτυπήσαμε την πόρτα του για βοήθεια την βρήκαμε ορθάνοιχτη με τις αδιάλειπτες και συνεχείς πράξεις στήριξης προς τον σύλλογό μας.

Η συμπαράσταση αυτής της μορφής που τείνει να γίνει καθολική από όλη την πόλη και το νομό όσο υφίσταται και ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ κάνει τη μεγάλη οικογένεια του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ κάθε μέρα όλο και πιο δυνατή!».

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35