social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Πέρασε... αέρας από τον Μελιγαλά η Ρόδος, 4-1 τον ΑΟ Διαβολιτσίου

Πέρασε... αέρας από τον Μελιγαλά η Ρόδος, 4-1 τον ΑΟ Διαβολιτσίου

Εμφατική ήταν η πρώτη παρουσία της Ρόδου στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής, μετά τον υποβιβασμό της από τη Super League 2.

Τα «ελάφια» πέρασαν με άνεση από το γήπεδο Μελιγαλά, όπου επιβλήθηκαν με το εντυπωσιακό 4-1 του ΑΟ Διαβολιτσίου. Στο 9ο λεπτό ο Μπαρμπαρούσης σκόραρε, αλλά νωρίτερα είχε υποδειχθεί σε θέση οφσάιντ ο Νικολόπουλος για τους πράσινους, που πήραν το προβάδισμα στο 24' χάρη σε πλασέ του Μπαρμπαρούση μετά από πάσα του Κάμπα (0-1). Τέσσερα λεπτά μετά (28') έγινε το 0-2, ξανά από τον Μπαρμπαρούση, ο οποίος έβαλε σωστά την προβολή στη σέντρα του Νικολόπουλου. Στο 47' ήρθε το 0-3 με κεφαλιά του Σουλάι από φάουλ του Τρόκα, ενώ στο 50' ο Γκίνο με σουτ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 0-4 με σουτ. Το μόνο που κατάφεραν οι γηπεδούχοι, ήταν να μειώσουν για το τελικό 1-4 με πέναλτι που εκτέλεσε εύστοχα ο Ηλιόπουλος και το οποίο υποδείχθηκε σε ανατροπή του Μουλιάτου από τον Κανταρτζή.

Διαιτητές: Λιάρος, Αντωνόπουλος-Σόβολος (Λακωνίας)

ΑΟ ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ (Κώστας Παλαμάρας): Βασιλειάδης, Σταματελόπουλος, Βέλλης (46' Τσιγαρίδης), Καντούτσης, Μπαλόπουλος, Πιτσιλής, Στραβάκος (85' Ζαραφέτας), Θώδης, Δημητρίου (46' Πάγια), Μουλιάτος (66' Αλεξανδρής), Ηλιόπουλος (85' Γουέσλεϊ)

ΑΣ ΡΟΔΟΣ (Νίκος Κουρμπανάς): Μανουσάκης, Σουλάι, Κανταρτζής, Νικολόπουλος, Τρόκα, Β. Βογιατζής, Γκίνο (85' Ζόγας), Τσούτσης (91' Σπ. Βογιατζής), Τζουανάκης, Κάμπας (85' Τσανάκου), Μπαρμπαρούσης (67' Παντίδος)

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35