social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Παρθενικό «τρίποντο» για τον Πανιώνιο, 2-0 τον Ιάλυσο

Παρθενικό «τρίποντο» για τον Πανιώνιο, 2-0 τον Ιάλυσο

Συνήλθε άμεσα από το σοκ της «γκέλας» στο Κρανίδι ο Πανιώνιος και έφτασε στην πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής.

Υποδεχόμενος τον Ιάλυσο στο στάδιο της Ν. Σμύρνης, ο Ιστορικός επικράτησε με 2-0, φτάνοντας στο τελικό σκορ από το πρώτο ημίχρονο. Μόλις στο 2ο λεπτό ο Χατζηγιάννης υπέδειξε πέναλτι σε μαρκάρισμα αμυνομένου στον Γροντή, με τον τελευταίο να αναλαμβάνει ένα λεπτό μετά την εκτέλεση από τα έντεκα βήματα και, εν αντιθέσει με το ματς της πρεμιέρας, να αποδεικνύεται εύστοχος (1-0). Στο 8ο λεπτό ο Ρεντζής έκλεψε την μπάλα από την Τερζίου, αναγκάζοντάς τον να τον ανατρέψει σε προφανή θέση για γκολ. Ο Πειραιώτης ρέφερι απέβαλε με απευθείας κόκκινη κάρτα τον αμυντικό των φιλοξενούμενων και τα πράγματα έγιναν ακόμη πιο εύκολα για τους κυανέρυθρους, που έφτασαν στο 2-0 στο 37' με πλασέ του Ρεντζή σε συρτή σέντρα του Τσίπρα. Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι έδωσαν χώρο στον αντίπαλο, έκαναν διαχείριση του παιχνιδιού και έφτασαν στην επικράτηση με το σκορ που είχαν εξασφαλίσει από το πρώτο μέρος.

Διαιτητές: Χατζηγιάννης, Δεφερέρας-Σηφάκης (Πειραιά)

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Νίκος Κούστας): Αντωνόπουλος, Καρδάμης, Καλύβας, Ζούλιας (87' Μερτύρης), Μπρέγκου (87' Παπαδάκης), Ρεντζής (77' Μούντριχας), Πίσπας, Γροντής (67' Μαρινάκης), Τσίπρας (67' Τσιμπόκας), Γκότοβος, Στούπης

ΙΑΛΥΣΟΣ (Βαγγέλης Χαντές): Ανδρούτσος, Γιώργου, Γ.Σ. Γεωργιάδης, Τερζίου, Καρπαθάκης, Γ.Ι. Γεωργιάδης (75' Μαχαίρας), Νάνι, Χατζηνικόλας (65' Γεωργίου), Ιντρίζι (10' Καραγεώργης), Δελαπόρτας (65' Πατσίλης), Χατζησάββας (65' Εμπουμά).

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35