social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Χαντές: Μεγάλη η προσπάθεια, αλλά σημασία έχουν οι βαθμοί

Χαντές: Μεγάλη η προσπάθεια, αλλά σημασία έχουν οι βαθμοί

Οταν μια ομάδα αγωνίζεται με αριθμητικό μειονέκτημα από τα πρώτα λεπτά και έχοντας δεχθεί γκολ από πέναλτι με το ξεκίνημα του αγώνα, σίγουρα οι πιθανότητες κατάκτησης θετικού αποτελέσματος δεν είναι με το μέρος της.

Πολύ περισσότερο, μάλιστα, όταν βρίσκεται αντιμέτωπη με μία ομάδα ποιοτική, όπως είναι ο Πανιώνιος, και φιλοξενούμενή του...

Ο Ιάλυσος κατέβαλε μεγάλη προσπάθεια στον αγωνιστικό χώρο του σταδίου της Ν. Σμύρνης, παρουσιάζοντας αρκετές από τις αρετές του και προβληματίζοντας τον αντίπαλο. Παρ' όλα αυτά, δεν μπόρεσε να πάρει το ταξίδι της επιστροφής στη Ρόδο με συγκομιδή. Σε αυτούς τους δύο άξονες κινήθηκε η τοποθέτηση του Βαγγέλη Χαντέ στο Soccerlive, την επομένη της αναμέτρησης των δύο ομάδων για την 2η αγωνιστική στον 4ο όμιλο της Γ' Εθνικής. «Ήταν ένα ματς το οποίο σαφώς ξεκίνησε πολύ δύσκολα για εμάς. Βρεθήκαμε πολύ γρήγορα πίσω στο σκορ και έχοντας αριθμητικό μειονέκτημα. Παρ' όλα αυτά, νομίζω ότι μετά το 15ο λεπτό κάναμε πολύ μεγάλη προσπάθεα μέσα στο γήπεδο. Σε κανένα σημείο του παιχνίδιου δεν κλειστήκαμε πίσω, αντιθέτως καταφέραμε να δημιουργήσουμε αρκετές επικίνδυνες καταστάσεις στην αντίπαλη περιοχή και να προβληματίσουμε τον Πανιώνιο» σημείωσε στην εισαγωγή του και συνέχισε: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την προσπάθεια που καταβάλαμε. Αν είχαμε καταφέρει, μάλιστα, να ισοφαρίσουμε πριν το 2-0 ή να μειώσουμε στη μεγάλη ευκαιρία του δευτέρου ημιχρόνου με τον Γιώργου, θα αυξάναμε ακόμη περισσότερο την πίεση στον Πανιώνιο, ώστε να μπορούσαμε να διεκδικήσουμε και βαθμολογικά κάτι από το ματς». Στον επίλογό του, ο τεχνικός των ερυθροκίτρινων συμπέρανε: «Αυτό που εν τέλει έχει σημασία είναι το αποτέλεσμα και οι βαθμοί που έχουμε συγκεντρώσει τις πρώτες δύο αγωνιστικές. Είμαστε στο απόλυτο μηδέν και αυτή η βαθμολογική συγκομιδή θα πρέπει να αλλάξει άρδην στην Ερμιονίδα, όπου στόχος μας πλέον είναι μόνο η νίκη, σε ένα ματς που είναι κομβικής σημασίας για εμάς».

 

 


Σχετικά άρθρα

«Λευκή» ισοπαλία για Άρη Πετρούπολης και Πανιώνιο

Βαγγέλης Χαντές: «Τα ματς που ακολουθούν είναι πιο δύσκολα»

Ιάλυσος: Απομακρύνεται η συμμετοχή στη Super League 2…

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35