social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Παρθενική νίκη για ΑΕ Ερμιονίδας, λύγισε με 2-1 τον Ιάλυσο

Παρθενική νίκη για ΑΕ Ερμιονίδας, λύγισε με 2-1 τον Ιάλυσο

Μετά από δύο ισοπαλίες, ήρθε η στιγμή για την πρώτη νίκη της ΑΕ Ερμιονίδας στο φετινό πρωτάθλημα.

Καταθέτοντας πάθος και αποφασιστικότητα στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου Κρανιδίου, οι ποδοσφαιριστές του Μ Στεφανίδη έφτασαν στην επικράτηση με 2-1 απέναντι στον Ιάλυσο, που γνώρισε την τρίτη του ήττα σε ισάριθμες αγωνιστικές στον 4ο όμιλο.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 26ο λεπτό με σουτ του Τριμπόνια έπειτα από ασίστ του Κεϊτά (1-0), ενώ στο 70' ο Μίχος εκμεταλλεύθηκε ασθενή απόκρουση του Ανδρούτσου σε φάουλ του Τρέσα και με κοντινό πλασέ έγραψε το 2-0. Οι Ροδίτες μπήκαν στο παιχνίδι με εκτέλεση πέναλτι του Καρπαθάκη, σε παράβαση που κέρδισε ο Εμπουμπά και για την οποία διαμαρτυρήθηκαν εντόνως οι γηπεδούχοι (2-1), με τα τελευταία λεπτά να είναι δραματικά, αλλά να μην επιφυλάσσουν κάποια νέα εξέλιξη στο σκορ.

Διαιτητές: Κεφίλης, Θεοδωρόπουλος-Κλεπετσάνης (Κορίνθου)

ΑΕ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ (Μάρκος Στεφανίδης): Πονηρός, Κουζής, Μηλιώτης, Τζιέρης, Βιρβίλης, Μίχος, Τριμπόνιας (62' Νέτο), Τρέσα, Λέρμας, Κάλα (73' Τσόφλιος), Κεϊτά (86' Καράι).

ΙΑΛΥΣΟΣ (Βαγγέλης Χαντές): Ανδρούτσος, Γιώργου, Γ.Σ. Γεωργιάδης (61' Ιντρίζι), Καραγιώργης, Καρπαθάκης, Γ.Ι. Γεωργιάδης (61' Μαχαίρας), Νάνι, Εμπουμπά, Πατσίλης (81' Γκέζος), Δελαπόρτας, Χατζησάββας (68' Γεωργίου)

(photo: ermionidafc.gr)

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35