social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Δυσαρέσκεια Θανέλλα για την αποβολή Βαλιουτή - «Κίτρινη κάρτα για αυτή τη φράση;»

Δυσαρέσκεια Θανέλλα για την αποβολή Βαλιουτή - «Κίτρινη κάρτα για αυτή τη φράση;»

Το τριπλό σφύριγμα του διαιτητή Μπαλαχούτη στο γήπεδο Περάματος το απόγευμα της Τετάρτης (30/11) βρήκε το Κερατσίνι να αποχαιρετά τον θεσμό του Κυπέλλου Πειραιά, μετά την ήττα του με σκορ 2-0 από τον Εθνικό.

Ωστόσο, εκείνο που ενόχλησε τον Φώτη Θανέλλα ίσως περισσότερο και από τον αποκλεισμό, ήταν η αποβολή του Βαλιουτή λίγο πριν τη λήξη της αναμέτρησης, η οποία επηρεάζει άμεσα τον σχεδιασμό της ομάδας για το πρωτάθλημα. Μάλιστα, ο έμπειρος τεχνικός εξέφρασε, μέσω του Soccerlive, τις ενστάσεις του για την αιτιολογία της αποβολής, αλλά και τον προβληματισμό του για το αν και κατά πόσο θα πρέπει οι ομάδες του Πειραιά να δίνουν βαρύτητα στον συγκεκριμένο θεσμό.

«Πως το λένε σε αυτές τις περιπτώσεις; Ρωτάω... ήρεμα ααν η φράση του ποδοσφαιριστή στο 88ο λεπτό 'ρε επόπτη, πάρε τη φάση πάνω σου' τιμωρείται με κίτρινη κάρτα, για να ξέρουμε για την επόμενη φορά. Είναι δυνατόν σε ένα παιχνίδι που ήταν σαν φιλικό προετοιμασία, με τις καλές σχέσεις των δύο ομάδων, να ανακαλύπτεται κόκκινη κάρτα και μάλιστα για τέτοιο λόγο λίγο πριν τη λήξη; Ας σκεφτεί η Ένωση Πειραιά και το θέμα της σοβαρότητας της διαιτησίας, γιατί θα απαξιωθεί ο θεσμός του Κυπέλλου. Δεν θα ρισκάρει καμία ομάδα συμμετοχή βασικών της ποδοσφαιριστών, αν είναι να κινδυνεύουν με τέτοιου είδους αποβολές» σχολίασε χαρακτηριστικά ο Φ. Θανέλλας, για να προσθέσει σχετικά με το αγωνιστικό μέρος: «Από τη στιγμή που δεν πήραμε το προβάδισμα στο πρώτο ημίχρονο που ήμασταν καλύτεροι, στη συνέχεια ο Εθνικός ισορρόπησε, πέτυχε ένα γκολ και, έτσι, χάθηκε η πρόκριση».

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35