social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

«Ξεκόλλησε» ο Ιάλυσος, 2-1 τον Παναργειακό

«Ξεκόλλησε» ο Ιάλυσος, 2-1 τον Παναργειακό

Την πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής πανηγύρισε ο Ιάλυσος και «ξεκόλλησε» από την τελευταία θέση της κατάταξης στον 4ο όμιλο, ανοίγοντας παράλληλα τον λογαριασμό του.

Η ομάδα της Ρόδου υποδέχθηκε στο Οικονομίδειο στάδιο τον Παναργειακό, του οποίου επικράτησε με 2-1. Οι ερυθροκίτρινοι πήραν «κεφάλι» στο σκορ στο 25' με αυτογκόλ του Σακελλαρόπουλου έπειτα από προσπάθεια απομάκρυνσης από τον Μποζιονέλο (1-0) και στο 48' ο Χατζησάββας έγραψε το 2-0 με σουτ. Το μόνο που κατάφεραν οι Αργίτες, ήταν να μειώσουν για το τελικό 2-1 στο 67' με σουτ του Τσιράκη έπειτα από κάθετη πάσα του Φλώρου.

Διαιτητές: Παναγιωτάρας (Αθηνών), Αρεστης (Πέλλας)-Κακάνης (Ανατολικής Αττικής)

ΙΑΛΥΣΟΣ (Βαγγέλης Χαντές): Τσιγάρος, Καραγεώργης, Καρπαθάκης, Χατζησάββας (88' Γ.Ι. Γεωργιάδης), Εμπουμπά (63' Γκέζος), Γιώργου, Δελαπόρτας (88' Γεωργίου), Τερζίου, Μαχαίρας (63' Ιντρίζι), Νάνι (80' Γ.Σ. Γεωργιάδης), Πατσίλης
ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ (Παναγιώτης Τζαναβάρας): Μποζιονέλος, Πατσιαβούρας, Μαλισσόβας (83' Αντωνόπουλος (87' λ.τρ. Λιακόπουλος)), Καπετανάκης (63' Τσιράκης), Σακελλαρόπουλος, Πλαστουργός, Παϊδάκης, Κάνι, Φλώρος, Ουάλισον, Βήτος.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35