social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Στέλνει μήνυμα η Ρόδος - «Η ομάδα μας προχωρά πιο δυνατή από ποτέ»

Στέλνει μήνυμα η Ρόδος - «Η ομάδα μας προχωρά πιο δυνατή από ποτέ»

Η ολοκλήρωση της 4ης αγωνιστικής βρήκε τη Ρόδο να έχει γνωρίσει την πρώτη της ήττα στο φετινό πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής.

Παρότι ήταν -κατά γενική ομολογία- ανώτερη στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης, η ομάδα της Ρόδου ηττήθηκε στη Μυτιλήνη με ανατροπή και σκορ 2-1 από τον Αιολικό, για να υποχωρήσει έτσι από την κορυφή της κατάταξης. Ωστόσο, με ανακοίνωσή τους οι πράσινοι στέλνουν μήνυμα πως από αυτό το αποτέλεσμα θα βγουν πιο δυνατοί, ενόψει και του ματς με τον Πανιώνιο. Αίσθηση, ωστόσο, προκαλεί το γεγονός ότι καταγγέλλουν βιαιοπραγία του προπονητή του Αιολικού, Δημήτρη Παπασπύρου, απέναντι στον ποδοσφαιριστή Τρόκα! Η σχετική ανάρτηση στην επίσημη σελίδα των «ελαφιών» στο φέισμπουκ αναφέρει:

«Την πρώτη της ήττα γνώρισε η ομάδα μας σήμερα στο Δημοτικό στάδιο Μυτιλήνης με τελικό σκορ 2-1. Παρότι η Ρόδος μας προηγήθηκε με γκολ του Μπαρμπαρούση στο 51ο λεπτό και ήταν κλάσης ανώτερη ως το λεπτό της ισοφάρισης, ηττήθηκε από λάθη. Ασχολίαστο δεν μπορεί να μείνει το γεγονός ότι ο προπονητής του Αιολικού, 'αγαπητός' κ. Παπασπύρου, λίγο πριν το τέλος της αναμέτρησης πιάνει τον Τρόκα από τον λαιμό και τον ρίχνει κάτω χωρίς καμία ντροπή και κανέναν σεβασμό προς τον παίχτη μας. Αυτά τα γεγονότα καλό θα ήταν να μην υπάρχουν στον χώρο του ποδοσφαίρου. Η ομάδα μας προχωρά πιο δυνατή από ποτέ για το επόμενο παιχνίδι στην εντός έδρας αναμέτρηση με τον Πανιώνιο. Συγχαίρουμε τους ποδοσφαιριστές μας για αυτή την προσπάθεια και την απόδοσή τους στο σημερινό (σ.σ. χθεσινό) παιχνίδι»

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35