social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Επέστρεψε στις νίκες η Ρόδος, 1-0 τον Παναργειακό

Επέστρεψε στις νίκες η Ρόδος, 1-0 τον Παναργειακό

Μετά από μία ήττα, μία ισοπαλία και μία... αναβολή, η Ρόδος επέστρεψε στις νίκες, στο πρωτάθλημα του 4ου ομίλου της Γ' Εθνικής.

Έστω κι αν δυσκολεύτηκε απέναντι στον μαχητικό Παναργειακό, η ομάδα του Ν. Κουρμπανά επικράτησε με 1-0 και πλησίασε τον Πανιώνιο, βλέποντας παράλληλα την απόσταση από τον πρωτοπόρο Αιολικό να παραμένει αμετάβλητη. Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση σημειώθηκε στο 75ο λεπτό, όταν ο Μουζακίτης επιχείρησε σέντρα και ο Καπετανάκης, στην προσπάθειά του να απομακρύνει, έστειλε άθελά του την μπάλα στην εστία του Μποζιονέλου (1-0). Ενώ μέχρι εκείνο το σημείο οι γηπεδούχοι υπερτερούσαν και είχαν τις περισσότερες καλές στιγμές, στο τελευταίο τέταρτο οι φιλοξενούμενοι ανέβηκαν στο γήπεδο και αναζήτησαν την ισοφάριση, την οποία δεν μπόρεσαν να πετύχουν, παρά τις δύο καλές στιγμές που είχαν.

Διαιτητές: Κελεκίδης, Βλατάκης-Γαλάνης (Αθηνών)

ΑΣ ΡΟΔΟΣ (Νίκος Κουρμπανάς): Μανουσάκης, Παντίδος, Σουλάι, Νικολόπουλος, Τρόκα, Βογιατζής, Γκίνο, Τσούτσης, Καμπά (58' Μουζακίτης), Τζουανάκης (70' Μπουσμπίμπα), Μπαρμπαρούσης

ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ (Τρύφων Μποζιονέλος): Μποζιονέλος, Πατσιαβούρας (70' Λιακόπουλος), Σακελλαρόπουλος, Βήτος, Πλαστουργός, Τσιράκης (77' Μπιτινής), Παϊδάκης (85' Καμπεράι), Μαρίνης (70' Μπιτινής), Καπετανάκης, Μαλισσόβας, Τσάνι.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35