social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ανέλαβε ο Κούτσης στον Άγιο Νικόλαο

Ανέλαβε ο Κούτσης στον Άγιο Νικόλαο

Τον Γιώργο Κούτση, επέλεξαν οι άνθρωποι του ΑΟΑΝ για να αναλάβει τη τεχνική ηγεσία της ομάδας! 

Ο 49χρονος τεχνικός κάτοχος διπλώματος UEFA PRO, έχει μεγάλη εμπειρία από Γ’ Εθνική, έχοντας προπονήσει μεταξύ άλλων την Παναχαϊκή, Φωκικό, Ηρακλή Ψαχνών, Αγροτικό Αστέρα, Ολυμπιακό Βόλο, Παναργειακό. Πανηλειακό, Νίκη Βόλου, Αστέρα Βλαχιώτη, έχει περάσει από τη Καλλιθέα, ενώ τελευταίος του σταθμός ήταν η ομάδα του Πανηλειακού.

Ο νέος τεχνικός του ΑΟΑΝ καλείται πλέον να βελτιώσει την εικόνα της ομάδας στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, ενώ έχει και τη μεγάλη πρόκληση στη φάση των «16» του Κυπέλλου με τον Απόλλων Παραλιμνίου, όπου σε ενδεχόμενη πρόκριση θα γράψει ιστορία, με τον ΑΟΑΝ να γίνεται η πρώτη ερασιτεχνική ομάδα που θα βρεθεί στα προημιτελικά του θεσμού!

Η ανακοινωση

Ο Γιώργος Κούτσης νέος προπονητής της ομάδας μας!

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΟΑΝ, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την συμφωνία με τον προπονητή Γιώργο Κούτση, τον οποίο υποδέχεται με μεγάλη χαρά στην «κυανόλευκη» οικογένεια.

Ο 49χρονος τεχνικός κάτοχος διπλώματος UEFA PRO, ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα από τον Αγροτικό Αστέρα το 2011/12 στο πρωτάθλημα της Football League. Στη συνέχεια συνεργάστηκε με την Παναχαϊκή (12/13), τον Φωκικό (13/14), τον Ηρακλή Ψαχνών (14/15), τον Ολυμπιακό Βόλου την ίδια σεζόν και εκ νέου του Αγροτικού Αστέρα επίσης την ίδια περίοδο, ομάδες τις οποίες καθοδήγησε στη Football League. Την αγωνιστική περίοδο 2017-18 βρέθηκε στον Πανηλειακό στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής. Ακολούθησαν στην ίδια κατηγορία η Νίκη Βόλου (18/19), ο Παναργειακός την ίδια σεζόν και ο Αστέρας Βλαχιώτη στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής, όπου με τον τελευταίο τη σεζόν 2019-20 πανηγύρισε την κατάκτηση του πρωταθλήματος στον 7ο Όμιλο και την άνοδο. Συνεργάστηκε επίσης με την Καλλιθέα στη Super League 2 (20/21), ενώ το πρώτο διάστημα της τρέχουσας περιόδου (22/23), τον βρήκε για μια ακόμη φορά στον Πανηλειακό στη Γ’ εθνική.

Του ευχόμαστε ότι καλύτερο στο έργο του και μαζί να πετύχουμε τους στόχους μας, φέρνοντας την ομάδα μας εκεί που της αξίζει!


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35