social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Χαντές: «Υψηλό το κίνητρο- Να φανούμε αντάξιοι του ονόματος του Εθνικού»

Χαντές: «Υψηλό το κίνητρο- Να φανούμε αντάξιοι του ονόματος του Εθνικού»

Εδώ και μερικές ώρες ο Βαγγέλης Χαντές αποτελεί τον προπονητή του Εθνικού Πειραια, αναλαμβάνοντας το δύσκολο έργο να βγάλει την ιστορική ομάδα από τις τελευταίες θέσεις του 5ου ομίλου.

Η εμπειρία του είναι αυτή που απαιτείται για την περίσταση καθώς με το έργο που παρουσίασε σε Παλληνιακό, Θύελλα Καμαρίου, Ηλιούπολη και Ιάλυσο αποδεικνύει πως πρόκειται για έναν ταλαντούχο προπονητή.

Η ιστοσελίδα μας επικοινώησε με τον κ. Χαντέ που σχολίασε τους λόγους που απάντησε θετικά στην πρόταση του Εθνικού λέγοντας

''Είναι μια μεγάλη πρόκληση για εμένα. Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση του Εθνικού που με εμπιστεύεται να αναλάβω έναν τόσο μεγάλο σύλλογο. Έρχομαι σε μια στιγμή στην οποία η ομάδα δείχνει να μην έχει ξεκινήσει καλά στο πρωτάθλημα αλλά συμμετέχει σε έναν όμιλο δύσκολο και γνωρίζουμε ότι θα πρέπει -άπαντες- να καταβάλουμε μεγάλη προσπάθεια. Θέλουμε να βελτιώσουμε την ομάδα αγωνιστικά και να αποκτήσουμε όσους περισσότερους βαθμούς μπορούμε για να πετύχουμε το στόχο μας.

Αυτό που μπορώ να υποσχεθώ είναι ότι θα δουλέψουμε πολύ και στο υψηλότερο επιπεδο για να ειμαστε αντάξιοι του ονόματος του Εθνικού''.

Για το ρόστερ που διαθέτει η ομάδα και το κομμάτι της μεταγραφικής ενίσχυσης που πρέπει να γίνει σχολίασε

''Το πρώτο κομμάτι που θα πρέπει να εστιάσουμε έχει να κάνει με την αξιολόγηση του ρόστερ και την αξιοποίηση του. Σίγουρα χρειαζόμαστε ενίσχυση μεταραφική αλλά επειδή οι αγωνιστικές υποχρεώσεις είναι κοντά -χρονικά- θα υπαρχει ταυτόχρονη διαδικασία. Πάντως η βαρύτητα θα πεσει στην αξιοποίηση-αξιολογηση του έμψυχου δυναμικου και αργότερα θα κοιτάξουμε να αποκτήσουμε παίκτες που θα βοηθήσουν την ομαδα''.

"ΔΙΚΑΙΑ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Ο ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ"

Για τη δυσκολία που υπάρχει με δεδομένο ότι στο πρώτο ματς ο Εθνικός αντιμετωπίζει τον Άρη Πετρούπολης, ο προπονητής των κυανόλευκων σχολίασε

''Νομίζω ότι σε αυτό τον όμιλο όλα τα ματς έχουν αυξημένο δείκτη δυσκολίας. Είναι ισορροπημένος όμιλος μεταξύ ομάδων που είναι κοντά σε δυναμικότητα.

Ο Άρης Πετρούπολης είναι μια ομάδα με καλο μομέντουμ και βρίσκεται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας. Είναι μια ομάδα συμπαγης με ομοιογένεια και έχει ποιοτητα. Βαση της εικονας που έχει παρουιάσει μέχρι στιγμής δικαίως βρίσκεται στην κορυφη. Δεν θα είναι ευκολο για εμας αλλά ο Εθνικος οφείλει να παρουσιαστεί όπως πρέπει. Θέλουμε να αλλάξουμε κάποια πράγματα και το μόνο σίγουρο είναι ότι θα κάνουμε τα πάντα για να φτάσουμε στη νίκη''.

 

 


Σχετικά άρθρα

Κηφισιώτης και επίσημα ο Ζέλο

Χαραυγιακός-Παναρκαδικός: Εκδικάστηκε η υπόθεση της μη διεξαγωγής του αγώνα

Ηλυσιακός: Κάτοικος Ζωγράφου ο Χαρίτος!

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35