social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Σπουδαία Ερμιονίδα, λύγισε με 1-0 τη Ρόδο!

Σπουδαία Ερμιονίδα, λύγισε με 1-0 τη Ρόδο!

Άλλο ένα σπουδαίο αποτέλεσμα πρόσθεσε στο ενεργητικό της η ΑΕ Ερμιονίδας και, πλέον, βρίσκεται στο γκρουπ των πέντε ομάδων που προπορεύονται στον 4ο όμιλο της Γ' Εθνικής.

Στο γήπεδο Κρανιδίου η ομάδα του Θ. Γιακαλή επικράτησε με 1-0 της Ρόδου, «γκρεμίζοντάς» την από την κορυφή, στην οποία είχε ανέβει μόλις πριν λίγες μέρες με τη νίκη της επί του Πανιωνίου. «Χρυσός» σκόρερ για τους γηπεδούχους ήταν ο Τσόφλιος, ο οποίος πρόλαβε την έξοδο του Ψιμόπουλου στη σέντρα του Μηλιώτη στο 79' και με προβολή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0 μέσα σε αποθέωση! Από την πλευρά τους, τα «ελάφια» είχαν κι εκείνα σημαντικές ευκαιρίες να προηγηθούν στο σκορ, βλέποντας μαλιστα και δύο προσπάθειες ποδοσφαιριστών τους να σταματούν στα δοκάρια. Συγκεκριμένα, στο 9ο λεπτό ο Κάμπα σούταρε από το ύψος της μεγάλης περιοχής, η μπάλα κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι, στην επαναφορά ο Μπαρμπαρούσης έπιασε την κεφαλιά και ο Πονηρός απέκρουσε σωτήρια με το ένα χέρι, ενώ στο 61' ο Μουζακίτης «σημάδεψε» δοκάρι με σουτ.

Διαιτητές: Κομπιλίρης, Ηλ. Μπουρίκας-Χρ. Μπουρίκας (Μεσσηνίας)

ΑΕ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ (Θοδωρής Γιακαλής): Πονηρός, Κουζής, Μηλιώτης, Βιρβίλης, Τζιέρης, Τριμπόνιας (71' Μίχος), Νικολόπουλος, Τσόφλιος, Τρέσα (82' Λαντίκας), Κάλα (92' Φουρνάρος), Κοτσοβός

ΑΣ ΡΟΔΟΣ (Νίκος Κουρμπανάς): Ψιμόπουλος, Μάγκας, Μουζακίτης (83' Μαντίκος), Τσούτσης, Μπαρμπαρούσης, Γκίνο, Κάμπα, Κάνταρτζης, Νικολόπουλος, Τζουανάκης, Βογιατζής.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35