social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ο Σουλελές κράτησε πρώτη τη Μαρκό (1-0 τον Αλμυρό)

Ο Σουλελές κράτησε πρώτη τη Μαρκό (1-0 τον Αλμυρό)

Φέτος πραγματοποιεί μία από τις καλύτερες σεζόν της καριέρας του, αποτελώντας με τα πολύτιμα γκολ του, αλλά και τη συνολική του προσφορά, έναν από τους κορυφαίους της Μαρκό στην πορεία πρωταθλητισμού στον 5ο όμιλο της Γ' Εθνικής.

Σήμερα (4/2), σε παιχνίδι για την 12η αγωνιστική, ο Φώτης Σουλελές σκόραρε ξανά, οδήγησε την ομάδα του στη νίκη με 1-0 απέναντι στον Αλμυρό και την κράτησε στην κορυφή της κατάταξης με το πέρας της 12ης αγωνιστικής, όπου εξακολουθεί να «συγκατοικεί» με τη Θύελλα Ραφήνας! Το «χρυσό» γκολ σημειώθηκε στο 73ο λεπτό, όταν ο Γκίκας επιχείρησε ψηλοκρεμαστή μπαλιά στην πλάτη της άμυνας, ο Σουλελές υποδέχθηκε ωραία και με διαγώνιο, συρτό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα μέσα σε αποθέωση! Νωρίτερα, στο 58ο λεπτό, ο Γκίκας είχε νικηθεί από τον Χανιωτάκη σε τετ α τετ, ενώ ο τελευταίος αναδείχθηκε νικητής και στη φάση του 71' σε πλάγιο τετ α τετ με πρωταγωνιστή τον... μετέπειτα σκόρερ.

Διαιτητές: Αλατσάκης, Κουρκουνάσιος-Λαμπροπούλου (Πειραιά)

ΜΑΡΚΟ (Γιάννης Σιλεβίστας): Βουτσελάς, Λαμπρόπουλος, Μουσταφίδης, Τσίκλος, Φουάσης, Χάιδος (90' Πίκουλης), Γκεμίσης, Νατσιόπουλος (60' Γκέζος), Βασιλειάδης (46' Μουστάκης), Γκίκας (85' Πίκουλας), Σουλελές (90' Αλέμης)

ΑΛΜΥΡΟΣ (Μανόλης Σουτζής): Χανιωτάκης, Αγαπάκης, Θεοδωράκης, Κιουλτζόπουλος (78' Νικολακάκης), Ξενοκτιστάκης, Πατινιώτης, Ενγκουέμ (63' Φραγκουλάκης), Κοιλιάρας (78' Αρσενίδης), Πιερτζιάκομι (83' Αμαραντίδης), Φυτόπουλος (63' Μπάσιτς), Κατσικοκέρης.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35