social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Επέστρεψε στις νίκες η Ρόδος, 3-0 τον Πανγυθεατικό

Επέστρεψε στις νίκες η Ρόδος, 3-0 τον Πανγυθεατικό

Έκλεισε την... παρένθεση που άνοιξε με την ήττα στον Πύργο η Ρόδος και επέστρεψε στις επιτυχίες, παραμένοντας στο -2 από την κορυφή του 4ου ομίλου και τον πρωτοπόρο Αιολικό.

Στο ντεμπούτο του Μ. Σκύβαλου στην τεχνική ηγεσία, οι πράσινοι έφτασαν στη νίκη με το εμφατικό 3-0 απέναντι στον Πανγυθεατικό, που δεν μπόρεσε να βάλει δύσκολα στην αντίπαλό του. Με το... καλημέρα (1') στο ματς ο Νικολόπουλος σκόραρε με σουτ στην κίνηση σε σέντρα του Κάμπα (1-0), ενώ στο 15' ο Μπαρμπαρούσης βρήκε δίχτυα με πλασέ μετά από σέντρα του Νικολόπουλου για το 2-0. Ο σκόρερ του δεύτερου τέρματος είχε και δοκάρι με κεφαλιά στο 57ο λεπτό, με τον Κάμπα να «κλειδώνει» το «τρίποντο» για την ομάδα του στο 70' με κοντινό σουτ μετά από σέντρα του Νικολόπουλου (3-0).

Διαιτητές: Μαράνος, Γαλάνης-Αναστασόπουλος (Αθηνών)

ΑΣ ΡΟΔΟΣ (Μανώλης Σκύβαλος): Μανουσάκης, Μουζακίτης (78' Μαντικός), Νικολόπουλος (70' Ζόγκας), Κανταρτζής, Μάγκας Βογιατζής, Στεργίου, Τσούτσης (87' Μιχαήλ), Κάμπα (70' Ροντρίγκες), Μπαρμπαρούσης (78' Τσανάκου), Τζουανάκης

ΠΑΝΓΥΘΕΑΤΙΚΟΣ (Σταύρος Μανιάτης): Ρηγάκος, Αναστασάκος, Μπερδούσης (78' Αμπαζάι), Κοκονόζι (87' Μανιάτης), Κουτσιουμάρης, Διαμαντάκος, Παναγόπουλος, Δασκαλάκης (46' Τσάρρι), Κακούρος, Κοκκινάκης, Μανωλάκος (87' Ανδριανός).

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35