social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Εντυπωσιακή η ΑΕ Μυκόνου, 3-0 τη Ρόδο!

Εντυπωσιακή η ΑΕ Μυκόνου, 3-0 τη Ρόδο!

Η «ναυμαχία» της 13ης αγωνιστικής στον 4ο όμιλο εξελίχθηκε σε θρίαμβο για την ΑΕ Μυκόνου!

Στο δημοτικό στάδιο Κόρφου η ομάδα του Θ. Παχατουρίδη έφτασε σε επιβλητική νίκη με σκορ 3-0 απέναντι στη Ρόδο και ανέβηκε στην κορυφή της κατάταξης, περιμένοντας πλέον την έκβαση του αυριανού (9/2) αγώνα ανάμεσα στον Πανιώνιο και τον Αιολικό στο στάδιο της Ν. Σμύρνης. Οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύτηκαν τις ευκαιρίες που τους παρουσιάστηκαν, αλλά και το γεγονός ότι γνωρίζουν καλύτερα να διαχειρίζονται τους ανέμους που συχνά πυκνά εμφανίζονται στην περιοχή, φτάνοντας σε ένα σπουδαίο αποτέλεσμα, απέναντι σε μία ομάδα που μάλλον αδικείται από την έκταση του σκορ.

Οι Μυκονιάτες πήραν το προβάδισμα στο 26ο λεπτό, όταν ο Πινέιρο εκτέλεσε κόρνερ, η άμυνα των φιλοξενούμενων «πιάστηκε» στον... ύπνο και ο Σπυρόπουλος με γυριστή κεφαλιά έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία της εστίας του Μανουσάκη για το 1-0. Μάλιστα, είχαν μοναδική ευκαιρία να πετύχουν και δεύτερο γκολ στο 44ο λεπτό, όταν ο Παπαδόπουλος έκλεψε την μπάλα στην αντίπαλη άμυνα, την πέρασε πλάγια στον Σπυρόπουλο, εκείνος την κατηύθυνε με πλασέ προς την εστία, όμως πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή ο Μουζακίτης απέκρουσε σωτήρια!

Στο δεύτερο μέρος οι Ροδίτες προσπάθησαν να αντιδράσουν, έφεραν την μπάλα προς την περιοχή του Ντούνη και, μάλιστα, «άγγιξαν» την ισοφάριση στο 63', όταν ο Νικολόπουλος εκτέλεσε φάουλ και ο Μάγκας με κεφαλιά «σημάδεψε» το δεξί κάθετο δοκάρι. Ωστόσο, οι γηπεδούχοι ήταν εκείνοι που χαμογέλασαν πάλι, σημειώνοντας στις καθυστερήσεις του αγώνα άλλα δύο γκολ με δύο παίκτες που λίγα λεπτά νωρίτερα είχαν έρθει από τον πάγκο! Στο 93ο λεπτό ο Βαλαβανόπουλος έφυγε στην αντεπίθεση, την κατάλληλη στιγμή πέρασε για τον Οικονομίκο στον κενό χώρο και ο τελευταίος με ψύχραιμο πλασέ νίκησε τον Μανουσάκη (2-0). Σαν να μην έφτανε αυτό για τα «ελάφια», ένα λεπτό μετά ο Βαλαβανόπουλος βγήκε μόνος απέναντι στον γκολκίπερ και ανατράπηκε, με τον διαιτητή Παναγιωτάρα να δείχνει την άσπρη βούλα. Ο άνθρωπος που κέρδισε το πέναλτι, το εκτέλεσε εύστοχα, για να γράψει μέσα σε αποθέωση το 3-0 που έμελλε να είναι το τελικό αποτέλεσμα.

Διαιτητές Παναγιωτάρας, Μαρκαντωνάτος-Μπακογιάννης (Αθηνών)

ΑΕ ΜΥΚΟΝΟΥ (Θεόφιλος Παχατουρίδης): Ντούνης, Ράγια, Κέμπε (50' Γιαννόπουλος), Μαντζανάς, Αρκούδας, Τράκας, Σγκούρη (82' Βαλαβανόπουλος), Μουρίκη (70' Αχείμαστος), Παπαδόπουλος (82' Οικονομίκος), Πινέιρο (70' Στυλιανόπουλος), Σπυρόπουλος

ΑΣ ΡΟΔΟΣ (Μανώλης Σκύβαλος): Μανουσάκης, Τρόκα, Νικολόπουλος, Κανταρτζής, Μάγκας, Βογιατζής, Στεργίου (46' Ροντρίγκες), Τσούτσης, Κάμπα, Μπαρμπαρούσης, Μουζακίτης (75' Τζουανάκης).

 

 


Σχετικά άρθρα

Κούστας: Στο τέλος ο Πανιώνιος θα πετύχει τον στόχο του (vid)

Νίκη στα χαρτιά με το Μεσολόγγι και ένα βήμα πριν την παραμονή η ΑΕ Μυκόνου

Η αποστολή της Ρόδου για το ματς με τη Νίκη Βόλου

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35