social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Μόνος πρώτος ο Αιολικός, 2-1 τον Ιάλυσο με ανατροπή!

Μόνος πρώτος ο Αιολικός, 2-1 τον Ιάλυσο με ανατροπή!

Με την ίδια... συνταγή, όπως είχε νικήσει και στο Οικονομίδειο στον πρώτο γύρο, επικράτησε ο Αιολικός και στη «ρεβάνς» με τον Ιάλυσο, για να παραμείνει μόνος στην κορυφή του 4ου ομίλου!

Η ομάδα της Μυτιλήνης επιβλήθηκε με 2-1, σε ένα ματς που βρέθηκε πίσω στο σκορ με την ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου. Οι Ροδίτες αιφνιδίασαν τον αντίπαλό τους και προηγήθηκαν στο 37' με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Δελαπόρτα, το οποίο υποδείχθηκε σε μαρκάρισμα που δέχθηκε στην περιοχή ο Εμπουμπά από τον Αννιτσάκη. Στο δεύτερο μέρος οι κυανόλευκοι είχαν ηρεμία και έφτασαν σε ένα σπουδαίο αποτέλεσμα. Στο 64' ο Αποστολόπουλος ισοφάρισε με πλασέ μετά από ασίστ του Ντινιωτάκη (1-1), στο 74' ο Μουκίδης «σημάδεψε» δοκάρι με γυριστή κεφαλιά σε εκτέλεση κόρνερ και στο 86' ο Άνθης λύτρωσε την ομάδα του, σκοράροντας προ κενής εστίας μετά από ασίστ του Καρλίτος (2-1)!

Διαιτητές: Χατζηγιάννης, Σηπάκης-Πουλόπουλος (Πειραιά)

ΑΙΟΛΙΚΟΣ (Δημήτρης Παπασπύρου): Μουζάκης, Ποτουρίδης, Γκάντσιερ, Αννιτσάκης (55' Άνθης), Παστρικός (77' Καρλίτος), Αντωνίου (70' Νικολάου), Στεφάνοβιτς (55' Μουκίδης), Κανελλόπουλος, Δερμιτζάκης (55' Αποστολόπουλος), Ντινιωτάκης, Μακρής

ΙΑΛΥΣΟΣ (Παναγιώτης Σπάρταλης): Τσιγαρός, Ιντρίζι (80' Μαχαίρας), Καραγεωργής, Γεωργιάδης, Καρπαθάκης, Εμπουμπά, Γιώργου, Δελαπόρτας, Χατζηνικόλας, Τερζίου, Πατσιλής.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35