social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

ΑΟ Πυλίου: «Φώναξε» με Ρόδο, «βλέπει» Ιάλυσο

ΑΟ Πυλίου: «Φώναξε» με Ρόδο, «βλέπει» Ιάλυσο

Εν μέσω δύο γειτονικών «ναυμαχιών» βρίσκεται ο ΑΟ Πυλίου, στην προσπάθεια που κάνει μέσα από τον 4ο όμιλο για την αποφυγή του υποβιβασμού.

Η ομάδα από την Κω βρίσκεται ήδη στη γειτονική Ρόδο, όπου αύριο (1/3) στις 15:00 θα φιλοξενηθεί από τον Ιάλυσο σε εξ αναβολής παιχνίδι για την 13η αγωνιστική. Πρόκειται για ένα ματς στο οποίο το συγκρότημα του Δημήτρη Χρυσόπουλου θα προσπαθήσει να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα, τέσσερις μέρες πριν τον «τελικό» με τον Φοίνικα Ν. Επιδαύρου.

Στις τάξεις του ΑΟ Πυλίου έμειναν με έντονα παράπονα από τη διαιτησία του Παναγιωταρά στο ματς του περασμένου Σαββάτου με τη Ρόδο, όπου οι πράσινοι πήραν τη νίκη (0-1) με γκολ στο 95ο λεπτό. Σε ανακοίνωσή τους, μάλιστα, οι «βυσσινί» περιέγραψαν αναλυτικά:

«Σ’ ένα γήπεδο με έντονη την παρουσία του κόσμου που με τόσο κόπο φέραμε ξανά κάνοντας κάθε παιχνίδι γιορτή ο κ. Παναγιωταράς είχε την διάθεση να γυρίσει έργο και να υπάρχει ξεκάθαρη αλλοίωση αποτελέσματος.

Ένα πεντακάθαρο πέναλτι στο 84' που θα έδινε και ο πιο πιστός οπαδός της Ρόδου, μια υπό εξέταση φάση για πέναλτι στο 89' και ένα αμφισβητούμενο φάουλ στο 95' απ' το οποίο προήλθε το γκολ ήταν μόνο η αρχή αφού η αποκορύφωση της διαιτησίας του κ. Παναγιωταρά που είναι επικίνδυνος για το άθλημα είναι ότι αποβάλλει τον Βογιατζή και το παιχνίδι συνεχίζεται με τον ποδοσφαιριστή να βρίσκεται κανονικά μέσα στο γήπεδο.

Ο Α.Ο Πυλίου είναι μια ομάδα που έχει δείξει με την πορεία της αυτά τα χρόνια τι μπορεί να καταφέρει και τέτοιες διαιτησίες απομακρύνουν απ’ τον χώρο τον κάθε υγιή φίλαθλο, παράγοντα και ρομαντικό του αθλήματος.

Ο Α.Ο Πυλίου συνεχίζει να είναι αήττητος στο γήπεδο του γιατί σήμερα δεν χάσαμε εμείς αλλά το ποδόσφαιρο.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο που παιχνίδι με παιχνίδι δείχνει την αμέριστη συμπαράσταση του και στέκεται στο πλευρό μας».

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35