social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Άρης Πετρούπολης: «Εμετική» η διαιτησία Κεφίλη

Άρης Πετρούπολης: «Εμετική» η διαιτησία Κεφίλη

Το εξής δελτίο τύπου εξέδωσε ο Άρης Πετρούπολης

Ο ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ εκφράζει την έντονη δυσαρέσκεια του για την... εμετική διαιτησία του κο. Κεφίλη, ο οποίος έκανε ό,τι μπορούσε στο σημερινό ματς (26/3) με τον Εθνικό Πειραιά ώστε η ομάδα μας να μην κερδίσει.

Από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό και με... χειρουργική λεπτομέρεια, ο διαιτητής από το σύνδεσμο της Κορίνθου έδειξε με τις πράξεις του ότι το ματς θα πήγαινε στα μέτρα που ήθελε ο ίδιος αφού αλλοίωσε το αποτέλεσμα με τις κωμικοτραγικές αποφάσεις του.

Πιο συγκεκριμένα κατάφερε με το... έτσι θέλω να ακυρώσει δυο πεντακάθαρα γκολ που σημείωσε η ομάδα μας ολοκληρώνοντας το "έγκλημα" με απόλυτη επιτυχία.

Συγκεκριμένα στο 55' η μπάλα έχει περάσει ολόκληρη την γραμμή του τέρματος του Εθνικού σε προσπάθεια του Μάριου Αργυρίου, όμως ο διαιτητής, Κεφίλης, και ο βοηθός του "έκλεισαν" τα μάτια τους για πρώτη φορά.

Οι δυο "εντολοδόχοι" δεν έμειναν εκει, αφού, στο 62' ο Κεφίλης "ανακάλυψε" επιθετικό φάουλ του Γιώργου Κρητικού σε αμυντικό του Εθνικού και ενώ η μπάλα είχε καταλήξει στα δίχτυα του Κούμπουλα.

Εάν μέσα σε 7' πετυχαίνεις δυο κανονικότατα γκολ σε ένα ματς ζωής και θανάτου και ένας ανεκδιήγητος Κεφίλης με το "έτσι θέλω" μηδενίζει αυτή την προσπάθεια, τότε τι άλλο θα έπρεπε να κάνει η ομάδα μας;

Σε ένα τόσο κρίσιμο αγώνα και για τις δυο ομάδες ο άρχων της αναμέτρησης στάθηκε κατώτερος των περιστάσεων και θα πρέπει η ΚΕΔ να λάβει υπόψιν της ότι στα επόμενα κρίσιμα ματς, οι ομάδες θα χρειαστούν διαιτητές που δεν θα... σαστίζουν, αλλά θα έχουν την προσωπικότητα να σταθούν επάξια στις απαιτήσεις ενός ποδοσφαιρικού αγώνα.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35