social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Προσπέρασε την ΑΕ Ερμιονίδας η Ρόδος (4-1)

Προσπέρασε την ΑΕ Ερμιονίδας η Ρόδος (4-1)

Την κούρσα του 4ου ομίλου εξακολουθεί να οδηγεί η Ρόδος, παρέα με τον Αιολικό, ενώ απομένουν πλέον τέσσερις αγωνιστικές για να πέσει η αυλαία στο πρωτάθλημα.

Η ομάδα του Μ. Σκύβαλου επικράτησε με 4-1 της ΑΕ Ερμιονίδας, παρά το γεγονός ότι βρέθηκε να κυνηγάει στο σκορ από τα πρώτα λεπτά. Συγκεκριμένα, στο 14' ο Τρέσα αιφνιδίασε τον γκολκίπερ Ψιμόπουλο και έκανε το 0-1 με μακρινό σουτ. Επτά λεπτά μετά (21') οι πράσινοι ισοφάρισαν με πέναλτι που κέρδισε και εκτέλεσε εύστοχα ο Μπαρμπαρούσης για το 1-1. Στο 27' η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι από τη σέντρα σουτ του Κ. Νικολόπουλου και στο 37' την ίδια κατάληξη είχε η προσπάθεια του Τσούτση μετά την απόκτηση του Πονηρού στο πλασέ του Κάμπα. Ένα λεπτό αργότερα (38') έγινε το 2-1 με σουτ του Μπαρμπαρούση, αποτέλεσμα με το οποίο οι ποδοσφαιριστές οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια. Με την επιστροφή τους για την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, συγκεκριμένα στο 51', έγινε το 3-1 με κοντινό πλασέ του Τσούτση και στο 88' ο Τζουανάκης με ατομική προσπάθεια και σουτ διαμόρφωσε το τελικό 4-1.

Διαιτητές: Τσολακίδης, Ρούσσος-Κατελανάκης (Αθηνών)

ΑΣ ΡΟΔΟΣ (Μανώλης Σκύβαλος): Ψιμόπουλος, Τρόκα, Σουλάι, Μάγκας, Κ. Νικολόπουλος (60' Μαντικός), Ζόγκας (71' Μουζακίτης), Γκουέδες, Δούμτσης, Μπαρμπαρούσης, Τσούτσης (60' Τζουανάκης), Κάμπα

ΑΕ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ (Ιβάν Νεντέλκοβιτς): Πονηρός, Κουζής, Βιρβίλης, Ν. Νικολόπουλος (46' Στ. Κάλα), Τρέσα, Άντουνιτς, Φουρνάρος, Γκαμάνης, Ι. Κάλα (55' Μαστοράκης), Κοτσοβός, Λαντίκας (81' Καράι).

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35