social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Γ' Εθνική-4ος όμιλος: Κορυφώνεται η... ναυμαχία για την πρωτιά

Γ' Εθνική-4ος όμιλος: Κορυφώνεται η... ναυμαχία για την πρωτιά

Η αναπάντεχη ισοπαλία που παραχώρησε ο Πανιώνιος στον ΑΟ Διαβολιτσίου (1-1) το απόγευμα του Σαββάτου (8/4), ουσιαστικά τον έθεσε εκτός μάχης για την πρωτιά στον 4ο όμιλο της Γ' Εθνικής.

Ενώ απομένουν, πλέον, τρεις αγωνιστικές για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος, η ομάδα του Π. Παπαπαναγή βρίσκεται στο -4 από την κορυφή, στην οποία «συγκατοικούν» ο Αιολικός και η Ρόδος. Συνεπώς, η μάχη για την κατάκτηση της πρώτης θέσης έχει μετατραπεί σε... ναυμαχία μεταξύ των δύο ομάδων, με το πρώτο ζητούμενο να είναι η καλύτερη βαθμολογική συγκομιδή και το δεύτερο ο συντελεστής τερμάτων, με δεδομένο ότι αμφότερες έχουν από μία νίκη με ίδια διαφορά τερμάτων (ένα γκολ) στα μεταξύ τους παιχνίδια και άρα παρακάμπτεται το ενδιάμεσο κριτήριο από εκείνα που απαριθμεί ο ΚΑΠ.

Με το «διπλό» που πέτυχε η Ρόδος στη Ν. Επίδαυρο επί του Φοίνικα (1-3) κατάφερε να παραμείνει στην πρώτη θέση, όπου δεδομένα θα βρισκόταν ο Αιολικός με το άνευ αγώνος «τρίποντο» απέναντι στον ΑΠΣ Πάτραι. Πλέον, οι απαιτήσεις αλλάζουν, αφού η Ρόδος είναι εκείνη που θα πάρει χωρίς κόπο τους τρεις βαθμούς, με δεδομένο ότι ο Πανηλειακός δεν θα ταξιδέψει στο νησί, ενώ ο Αιολικός θα κληθεί να περάσει νικηφόρα από την Κω, όπου θα τεθεί αντιμέτωπος με τον ΑΟ Πυλίου.

Τη δεδομένη χρονική στιγμή, η ομάδα της Μυτιλήνης έχει την ελαφρά υπεροχή στην ισοβαθμία, αφού σε 23 αγωνιστικές έχει 52 βαθμούς συγκομιδή και τέρματα 43-16, εν αντιθέσει με εκείνη της Ρόδου, που έχει επίσης 52 βαθμούς, αλλά τέρματα 43-17. Η διαφορά των δύο ομάδων, βεβαίως, είναι σχεδόν... αμελητέα και σαφώς μπορεί να ανατραπεί τις τελευταίες αγωνιστικές, αν λάβει κανείς υπόψη ότι ο Αιολικός θα πρέπει όχι απλώς να πετύχει τη νίκη την Μ. Τετάρτη (12/4), αλλά να είναι και με ένα καλό σκορ, αν θέλει να μην δει τον συνδιεκδικητή του να παίρνει το πάνω χέρι...

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35