social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ο Πανγυθεατικός «γκρέμισε» τη Ρόδο (2-1)

Ο Πανγυθεατικός «γκρέμισε» τη Ρόδο (2-1)

Στην προτελευταία στροφή του πρωταθλήματος η Ρόδος... εκτροχιάσθηκε και, πλέον, χάνει την πρώτη θέση στον 4ο όμιλο μέσα από τα χέρια της!

Η νησιωτική ομάδα γνώρισε ήττα σοκ με 2-1 στο Γύθειο από τον υποβιβασμένο, πλην αξιόμαχο, Πανγυθεατικό, που έπαιξε για τη νίκη και πέτυχε ένα μεγάλο αποτέλεσμα!

Στο δημοτικό στάδιο Γυθείου και παρουσία πολυάριθμων φιλάθλων, η ομάδα του Στ. Μανιάτη προηγήθηκε στο 22ο λεπτό, όταν ο Διαμαντάκος κέρδισε πέναλτι σε μαρκάρισμα αντιπάλου του και ο Κουρτέσης ευστόχησε από την άσπρη βούλα για το 1-0. Στο 30' ήρθε η απάντηση από πλευράς πρασίνων, με τον Τζουανάκη να σημειώνει ένα υπέροχο γκολ με σουτ από θέση εκτός περιοχής στο «παραθυράκι» της εστίας (1-1). Αγωνιζόμενοι με κίνητρο, αλλά χωρίς άγχος, οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να πάρουν πάλι το προβάδισμα στο 77', χάρη σε θαυμάσιο σουτ του Μπερδούση από πλάγια θέση (2-1), που προκάλεσε ενθουσιασμό στην εξέδρα. Στον εναπομείνανα χρόνο οι φιλοξενούμενοι δεν μπόρεσαν να αλλάξουν κάτι και, έτσι, το καταδικαστικό -για εκείνους- 2-1 παρέμεινε μέχρι τέλους.

Διαιτητές: Δρούζας, Δημητρόπουλος-Τούμπας (Αργολίδας)

ΠΑΝΓΥΘΕΑΤΙΚΟΣ (Σταύρος Μανιάτης): Καβαλιώτης, Πετρόπουλος, Κωστάκος, Αναστασάτος, Κουρτέσης, Γιαννόπουλος, Παναγόπουλος, Δασκαλάκης (60' Μπερδούσης), Διαμαντάκος, Μανωλάκος (92' Κουτσιουμάρης), Σαμπατάκος (83' Κακούρος)

ΑΣ ΡΟΔΟΣ (Μανώλης Σκύβαλος): Μανουσάκης, Τρόκα (65' Μουζακίτης), Σουλάι, Μάγκας, Νικολόπουλος, Δούμτσης, Γκουέδες, Βογιατζής, Κάμπα, Τζουανάκης, Μπαρμπαρούσης

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35